20-05-09, 10:04
|
|
Banned
Stage 5
|
Re: baze militare in apuseni?
stati voi linistiti...credeti ca ceasca a stat el degeaba fara sa faca nimic in armanta? eu cred ca totusi exista asemenea baze foarte ascunse care nu se stie mai nimic despre ele
|
|
|
20-05-09, 10:31
|
|
Stage 5
|
apropo, cica al caida aia s-o antrenat pe vremea lui ceausscu in romania, de aia sa zicem noi suntem "feriti" de atentate si alte porcarii.
cu submarinul nuclear am auzit si eu.
am auzit ca am avea ceva armament...cu care nu prea ne-am face de rusine...e ca mai pica cate un avion militar...asta e si americanilor le-o picat ala invizibil )
|
|
|
20-05-09, 11:03
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
Marea Galerie
............mai important aspect l-ar fi constituit dezvaluirile despre trecutul extrem de indepartat al omenirii si despre istoria reala care a fost aproape complet contrafacuta.
|
f interesant, de unde ai cules informatia?
|
|
|
20-05-09, 11:11
|
|
Stage 5
|
amprimit un mail de la cineva care nu ma asteptam si care intra pe aici pe forum.
|
|
|
20-05-09, 11:15
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Kent8
amprimit un mail de la cineva care nu ma asteptam si care intra pe aici pe forum.
|
fa-mi si mie "lipeala "cu el
|
|
|
20-05-09, 13:58
|
|
Stage 5
|
aberati degeaba.....voi a-ti citit vrun forum militar de stiti atat de multe?
eu lucrez in armata si e jale mare, salarii mici, echipamente vechi, lipsa echipamentelor, cladiri dezafectate, ca sa nu mai spun ca mai venit de acasa cu un sac de var sau unul de ipsos....ca doar noi mai facem ceva, nu s-a mai investit in armata de ani buni....ce s-a mai achizitionat sunt doar carpituri, cateva hercules, ceva radare, si cate ceva pe ici pe colo, in rest ce s-a facut cat de cat este investitia nato cu acele scuturi.....daca ar fi ceva secret ar fi facute dupa vremea lu ceasca dar nu cred, nu au existat experimente pe soldati de genul bio, nu avem experimente pe extraterestri si ozn-uri capturate, nu avem submarine nucleare si nu am avut si nici nu a sa vedem prea curand.
ce vedeti voi de ziua nationala la parada nu sunt toate ale noastre, sau cea ce vedeti la expozitia anuala de tehnica militara nu ne apartine in totalitate....tot ce s-a facut a fost doar perfectionarea unor arme sau adaugarea de tehnica noua pe acele arme, pana si vechiul TAB a primit un nou facelift, interesati-va cati oameni mai sunt in uzinele de armament si munitie din Romania si cate din ele mai functioneaza.
20-05-09, 14:43
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Atunci inseamna ca esti prost informat .
Am lucrat pentru o companie care cerceteaza si dezvolta "echipamente" militare.
Ai fi surprins sa vezi cat de "slab" este dotata armata Romaniei .
|
|
|
20-05-09, 14:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Si banii care trebuiau sa ajunga la voi oare unde s-au dus ? crezi ca ei nu s-au gandit ca in caz de razboi sa avem si noi ceva acolo ? E clar ca multe chestii nu stiti nici voi. Fii sigur ca avem si noi ceva ascuns. Chiar acuma cativa ani Mona Musca a dizolvat o Unitate Militara secreta ( nu mai retin exact numele )...crezi ca nu s-a reinfintat ?
|
|
|
20-05-09, 15:54
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TR_00_ANN
aberati degeaba.....voi a-ti citit vrun forum militar de stiti atat de multe?
eu lucrez in armata si e jale mare, salarii mici, echipamente vechi, lipsa echipamentelor, cladiri dezafectate, ca sa nu mai spun ca mai venit de acasa cu un sac de var sau unul de ipsos....ca doar noi mai facem ceva, nu s-a mai investit in armata de ani buni....ce s-a mai achizitionat sunt doar carpituri, cateva hercules, ceva radare, si cate ceva pe ici pe colo, in rest ce s-a facut cat de cat este investitia nato cu acele scuturi.....daca ar fi ceva secret ar fi facute dupa vremea lu ceasca dar nu cred, nu au existat experimente pe soldati de genul bio, nu avem experimente pe extraterestri si ozn-uri capturate, nu avem submarine nucleare si nu am avut si nici nu a sa vedem prea curand.
ce vedeti voi de ziua nationala la parada nu sunt toate ale noastre, sau cea ce vedeti la expozitia anuala de tehnica militara nu ne apartine in totalitate....tot ce s-a facut a fost doar perfectionarea unor arme sau adaugarea de tehnica noua pe acele arme, pana si vechiul TAB a primit un nou facelift, interesati-va cati oameni mai sunt in uzinele de armament si munitie din Romania si cate din ele mai functioneaza.
|
ce spui tu este adevarat..dar crezi ca in caz de ceva romania o sa iasa cu pistole cu bile? Stai linistit ca sunt baze ascunse care nu stie nici base de ele.Am mai vb cu cineva care a lucrat multi ani in armana si spunea ca sunt asemenea baze dar nimeni nu spune unde si cum sunt.
|
|
|
20-05-09, 16:58
|
|
Stage 5
|
sunt secrete, de aia am itnrebat
|
|
|
20-05-09, 17:22
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Daca sunt atate de secrete si atat de performante cine o sa stie sa le foloseasca? Vad ca baietii care sunt antrenati( TR_00_ANN) nu stiu de asa ceva.
|
|
|
20-05-09, 17:45
|
|
Stage 5
|
cineva a spus bine la inceput ca noi toti am depus un juramant....si BC-20-LET in niciun caz nu sunt prost informat si in niciun caz nu se v-a gasi cineva din mapn ca sa dezbata secrete ale armatei pe un forum...eu zic ca e mai bine sa o lasam balta, este un forum public iar aceste ,,secrete,, nu se discuta, iar pHlow stai linistit ca stim sa folosim aparatura, dasta si avem multe alerte, eu unul sunt subofiter in comunicatii si informatica asa ca stiu ce vorbesc pentru ca imi cunosc domeniul....inafara de vechi buncare de armament si baze de transmisie si monitorizare parasite alceva nu veti gasi
|
|
|
20-05-09, 18:01
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
@ TR_00_ANN: eu cred ca m-ai inteles gresit. Eu am spus ca degeaba ai super aparatura,armament si etc, daca nu ai si oameni care sa stie sa o foloseasca. Si in contextul in care tu ziceai mai sus ca aveti arme vechi si etc, sunt curios ce ar face un soldat cand s-ar trezii cu o super arma in mana.
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
|
|
|
20-05-09, 18:28
|
|
Stage 5
|
ok....nu conteaza ca acum avem o aparatura veche, sunt unitati in tara unde aparatura este la standardele nato, dasta facem exercitii si antrenamente pe acea aparatura cea ce este normal, stiti si voi ca s-a tot vorbit de schimburi de experienta intre soldati nostri si soldati ai altor armate, insa in cazul nostru nu avem cu ce sa facem si schimb de tehnica militara......pana si americani cand li se pune in fata o tehnica noua militara sunt supusi unei pregatiri, asa se procedeaza si in cazul nostru.
ce am vrut eu sa spun de la inceput este ca nu ar fi corect sa discutam de secrete militare pentru ca orice persoana poate vedea cele dezmintite aici, iar in cazul unui razboi ( Dumnezeu sa ne fereasca ), cele ce ar trebui tinute secret, sa fie cunoscute si de alti doar petru ca am avut gura mare, si asfel ce aparare am mai avea.
putem vorbi despre armata, despre esecuri si suceese, tehnica militara actuala( cea ce poate fi prezentata publicului), tehnica militara din primul razboi si al 2-lea, monumente ale soldatilor cazuri la datorie, etc., orice alceva decat acest subiect...propun schimbarea titlului in: armata romana
|
|
|
20-05-09, 18:40
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Eu propun sa ramanem la ideea asta, pentru ca practic sunt niste pareri pe care oamenii si le pot spune.
De altfel, nu cred ca TR-00-ANN s-ar supara daca spun ca orice militar care stie de chestiunile astea care se vor a fi secrete, ar spune verde in fata pe un forum public: "Da bai... sunt...".
Se poate afla foarte usor identitatea unui om ascuns in spatele unui singur nick pe forum, ceea ce ar putea avea efecte nu tocmai placute pentru cei in cauza.
Daca TR-00-ANN ar declara asta, nu vreau sa stiu la ce il poate baga armata romana... Se stie ca armata este foarte stricta, iar odata depus juramant, odata intrat in armata, anumite lucruri trebuie sa ramana acolo.
Raman la ideea ca numai o parte din armata romaneasca stie despre ce e vorba, iar in cazul unui lucru, sa zicem, GRAV - toti ceilalti inrolati in armata vor afla totul, cand va fi vorba de siguranta nationala.
|
|
|
|
|