mai oameni...am o problema..de fapt nu-i problema.......voi ce uleiuri aveti in punto-urile voastre.....care sunt cele mai bune pt punto....pana acuma in al meu a fost ulei SELENIA....dar trebe sa-i fac schimbu'cat de curand....ce ma sfatuiti...sa merg tot pe selenia(am auzit ca ii cel mai scump ulei posibil)...macar daca ii asa scump merita banii sau gasesc si alte uleiuri la fel de bune dar mai ieftine putin....ms mult
salut!tu intrebi eu te intrb ai vazut undeva ulei selenia?eu am avut 5w40 nu i-a placut s-au aprins becurile.dar cred ca ce-i din service mi-au tras teapa cu schimbul.de atunci il schimb eu i-am bagat acum 5w30 castrol si nu am mai avut probleme.uni baga mobil.daca afli ceva de selenia spune-mi si mie .te rog frumos.merci!
salut!tu intrebi eu te intrb ai vazut undeva ulei selenia?eu am avut 5w40 nu i-a placut s-au aprins becurile.dar cred ca ce-i din service mi-au tras teapa cu schimbul.de atunci il schimb eu i-am bagat acum 5w30 castrol si nu am mai avut probleme.uni baga mobil.daca afli ceva de selenia spune-mi si mie .te rog frumos.merci!