pai

sa va povestesc putin despre punto meu ... l'am luat din Germania cu 5500 euro .. dar cu tot cu inmatriculari shi alte chestii m'a ajuns f scump .. in jur de 7500 euro ..
model: 1.9 JTD ELX 90cp
imi place foarte mult cum arata .. de asta am shi ales aceasta mashina .. dar are un secret sub capota

motorul 1.9 JTD
cand e rece .. pare un motor slab .. la fel ca cel cu doar 60 cp .. fara performante prea grozave .. totushi cu un consum de 5% in afara shi 6-7 in orash. Odata ce este incalzit motorul shi acesta ajunge la temperatura optima ( :X:X:X ) se deschide turbina care il propulseaza de la un motor slabutz ca de logan pe benzina .. catre un motor care atinge 0-100 in 12 secunde

shi chiar sub.
avantaje:
-consum f mic .. la drumuri intinse fiind o mashina de autostrada .. am atins chiar 4-4.1 % ( in germania

)
-excelent control shi in curbele periculoase .. rar am intalnit la drum curbe care sa nu le pot lua macar cu 60-80 fara probleme.
-mashina f mica .. care daca o fol mult in orash incape oriunde

shi te potzi strecura frumos peste tot

nu mai vorbesc de parcari usoare
dezavantaje:
-cel putin la mashina mea .. nu stiu care ete problema de are garda la sol super mica... sub 9 cm shi nu pot parca pe trotuar bordura fara sa zgarai scutul .. parca imi este mila sa ma sui pe ele .. vreau sa imi zicetzi daca shi la voi se intampla la fel
-suspensii foarte tari .. fiecare groapa .. chiar o simtzi
Nu'mi mai amintesc acum daca mai era ceva dar in mare parte astea sunt .. insa am un zgomot metalic pe partea dreapta fatza la roata .. parca ar freca metal pe metal .. f rar ... mecanicii nu'i dau de cap ( bine nici nu ii prea duce minte .. fiind din vaslui ) am schimbat placutze shi tot nu pricep ce are .. daca a mai patzit cineva .. probabil cateva sugestii .. abia astept