Ciao, eu sunt unul pasionat de italience. Cu poze nu va deranjez prea mult, dar imi puteti vedea maisna pe thread-ul meu de prezentare.
https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/58795-fiat-punto-80hlx-emotion-cf3-3p.html
In viitor vreau sa-mi iau o Alfa Romeo. In ceea ce priveste Fiat am pareri si pareri. Tot ce va spun este din experienta mea si nu din auzite.
Pareri pro si contra:
I.Pro:
1.Este o masina foarte frumoasa, la capitolul design italienii nu pot fi combatuti, iar pana si la aceasta clasa mica, au reusit un design superb care spun eu ca bate pe cel al Grande Punto.
2.Este usor de iubit. Italienii au o problema, te fac sa le iubesti masinile. Are ceva familiar, te face sa te simti altfel, e o masina distractiva si esti mereu fericit cu ea.
3.Consum de combustibil si mentananta ieftina.
4.Sta bine pe drum (mai ales a mea cu suspensie sport).
5.Super rezistenta la drumurile astea mizerabile in ceea ce priveste tren rulare. Nu am avut in viata mea probleme cu rulmenti, bucsi, bielete de directie sau stiu eu mai ce.. tineti cont ca sunt cele originale ale masinii, iar masina fuge pe drumurile noastre de 1 an!
6.Electrica e super spre diferenta de concurenta (stiti la cine ma refer, prietenii stiu de ce...)
7.Servo electrica cu CITY. Ce poti sa-ti doresti mai mult? Pentru cei care nu stiu Servo-Electrica s-a bagat pentru a nu mai permite unui sistem hidraulic sa suga puterea motorului. Ce se spune despre ea ca pica e o minciuna. E mult mai fiabila si placuta decat gunoaiele alea cu lichid.
8.Sempre va! In ceea ce priveste functionarea... n-are cum sa nu mearga! Merge in orice conditii, oricand, oricum!
II.Contra:
1.E adevarat despre cutiile de viteza ce se spune.. nu e o regula, dar eu am schimbat una din cauza de diferential.
2.E o masina mult prea rigida (mai ales a mea ..cu suspensie sport si jante de 17 cauciuc de 40 inaltime). Pe drumurile noastre incepe sa ti se faca rau la un moment dat, nu mai vb de reparat jante toata ziua.
3.Nu este prea puternica, cel putin pentru mine...versiunea asta. Mai conduc un Mitsubishi Colt diesel de 95 de cai si pot spune ca, rupe soseaua. (Ce-i drept diesel are cuplu mare).
5.Tabla e cam subtire, nu rugineste dar e subtirica si se indoaie daca nu esti atent.
6.Optica la faruri nu stirca sa fie mai buna!