cica momo ....m au intrebat la job de ce scrie mama pe masina ?? fac reclama la restaurantul la momo ????hahahhahah.....cred ca imi trebuie ceva mocca de la momoromania ....:PPPP
da ...e anulat , dar printr o mufa , cand pun cel original il recuplez , vezi ca e un punto in 2 usi pe banu manta recent adus din germania , l am vazut ieri dimineata
misto midificarile. chiar vlanul e super. sa stii ca o sa-mi pun si eu unul. dar acum sunt in cautare de o toba sport nu prea scumpa ca bugetul e limitat
misto midificarile. chiar vlanul e super. sa stii ca o sa-mi pun si eu unul. dar acum sunt in cautare de o toba sport nu prea scumpa ca bugetul e limitat
vezi ca am eu pe stoc tobe sport !!!!!!!!! super adevarate ....sa il intrebi pe antonio si pe lucian
cica momo ....m au intrebat la job de ce scrie mama pe masina ?? fac reclama la restaurantul la momo ????hahahhahah.....cred ca imi trebuie ceva mocca de la momoromania ....:PPPP
mai mult decat preturi bune ... nu prea am cu ce sa te ajut .....
aaaaaaa si inca ceva ... nu stai la coada cand vii la magazin .. ca te cunosc iti dau pe sub mana si intri in fata
mai mult decat preturi bune ... nu prea am cu ce sa te ajut .....
aaaaaaa si inca ceva ... nu stai la coada cand vii la magazin .. ca te cunosc iti dau pe sub mana si intri in fata
dupa faza cu bmw ul .....trebuie ceva moca ca sa mai aiba omul incredere ))))))))))))