Pai daca asa faci tu consumu e clar ... eu am calculat cu rezervor plin la plecare iar cand am ajuns am alimentat din nou iar diferenta am raportat'o la distantza .. in fine poate zic shi ceilaltzi ce scoruri au.
cred ca .....hahahahhaa, ma gandeam ca poti multiplica poza cu ferrari de pe spate si sa o lipesti pe laterale sa stie pietonul ce il calca ....ca doar aude dar nu prea isi da seama )))))))))))))
nu si-a pus nici un difuzor in plus .... dar cu siguranta are nevoie de dopuri in urechi
si-a pus toba racing de la mine ... si suna de zici ca are ferrari ...
nu si-a pus nici un difuzor in plus .... dar cu siguranta are nevoie de dopuri in urechi
si-a pus toba racing de la mine ... si suna de zici ca are ferrari ...
De ce te bagi tu sa strici surpriza?Ce ti-ai lut FIAT de vii sa scrii aici?Si numai ca sa te OFTICI azi iti aduc toba inapoi ca este naspa rau.Tobe nasoale de la ASSO ITALIA.
cred ca .....hahahahhaa, ma gandeam ca poti multiplica poza cu ferrari de pe spate si sa o lipesti pe laterale sa stie pietonul ce il calca ....ca doar aude dar nu prea isi da seama )))))))))))))
Am impresia ca te roade INVIDIA ca a ta nu suna la fel.Scoate si tu toba intermediara si mai vedem dupa aia.