misto dynamo. eu mi-am luat inchidere si alarma si am ramas socat knd am aflat kt ma costa sa mi le pun 200 de ron cu reducere ink!!! in schimb am cheltuit vreo 600 de ron pe cauciucuri si bujii numa bine
misto dynamo. eu mi-am luat inchidere si alarma si am ramas socat knd am aflat kt ma costa sa mi le pun 200 de ron cu reducere ink!!! in schimb am cheltuit vreo 600 de ron pe cauciucuri si bujii numa bine
eu am luato de la noi din oras de la real. da gasesti si la metro sel gros, problema k e cu montatu k tre umblat la computeru de bord si tre facut la un servici ca lumea k sa n-ai probleme. sa nu sune alarma knd ti lumea mai draga numa bine
monk unde mai vrei sa-ti pui neoane? inauntru spate?
@ momo : TEN 'S' Black Mat nu sunt disponibile si in 4x98? ca nu am vazut in document..
se foloseste 4x100 cu niste prezoane speciale (magic screw) tot de la momo ..... un set de 4 prezoane cosa 50 ron .... sa te uiti la masina lui lucian .... ca el a cumparat de la mine momo corse black si si-a pus pe punto ..... daca nu gasesti pozele am sa caut eu o poza sa vezi cum vine pe punto