Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 27-02-08, 09:46   #1
danutz_2007

Stage 5

Default acul de benzina

salut,am si eu o mare dilema...am un espero si sunt cu acul de la benzina pe linia rosie,iar becul nu mi se aprinde...e normal?mai am benzina in rezervor sau e ceva strikt pe acolo?va multumesc si va rog sa ma ajutati!
danutz_2007 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-08, 10:05   #2
marius_grn

Stage 2

marius_grn's Avatar

Default Re: acul de benzina

daca te ajuta cu ceva am inteles ca se aprinde becul doar cand mai ai foarte putina benzina in rezervor (4-5l), aceeasi problema o am si eu la cielo, desi nu am experimentat niciodata sa vad daca functioneaza, fac in asa fel incat sa nu fie pe rosu acul, mentionez ca la mine becul nu este ars...
marius_grn is offline   Reply With Quote
Old 27-02-08, 10:42   #3
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

danutz, acul ti se aprinde cand mai ai 4-5 l, cum a zis si marius. depinde de fiecare rezervor cand ajunge pe rosu si cand se aprinde becul, nu la toate e la fel. la cielo din 1996 aveam rezerva cam de 5-6 l, la asta nou e cam de 4-5 l... difera.
daca vrei sa afli exact ce si cum, umple o sticla de 2l cu benzina, si incepand de atunci cand e acul pe rosu, contorizezi km... vezi cat mergi pana se aprinde becul si dupa aia vezi cat mai mergi pana ramai pe 0
Old 27-02-08, 10:54   #4
danutz_2007

Stage 5

ok...multumesc mult!dar aveti idee cam cati litri mai sunt in rezervor cand acul e fix pe linia rosie?
danutz_2007 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-08, 11:16   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

pfoa... nu ai vazut ce am zis si eu mai sus? nu iti pot da niste cifre exacte, nu toate rezervoarele au aceleasi capacitati, respectiv rezerve... nu stiu, sa zic cam 6-7 l, poate chiar 8... difera. nici nu stiu de cat e rezervorul la espero, parca ~50l.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 10:13   #6
B0dy

Stage 3

B0dy's Avatar

Nu te mai chinui sa afli pt ca problema e una tehnica... Daca intri sub masina, pe rezervor vei observa o sonda cu trei fire(nu mai stiu exact culorile) dintre care unul e negru. Leaga-le pe rand intre ele si pune pe cineva sa urmareasca becul, acesta se va aprinde! Am sa ma uit la mine si voii reveni cu date exacte daca nu reusesti! BAFTA!

Nota moderator: Evita messagerismele de genul "k", "sh", "tz", etc !!

Nota altui moderator: cand raspunzi pe un topic, mai uite-te si la ultima data la care s-a scris acolo. Aici nu s-a mai scris din luna februarie... nu cred ca mai e de mare interes

Last edited by Geo_ZGA; 15-08-08 at 11:23.
B0dy is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 20:19   #7
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

apropo...daca tot suntem la ace...mie becul de benzina nu mi se mai aprinde.
doar daca fac plinul cand ajunge in rosu se aprinde pana stang motorul, pe urma si daca acul ii sub rosu nu se mai aprinde becul.
oare ce poate avea?
am incercat sa verific firele, sunt ok...o zis careva ca poate s-au oxidat in rezervor...am incercat sa desfac acolo sub bancheta dar am o problema, suruburile mele sunt vreo 12 bucati si sunt cu un fel de imbus cu mai multe colturi (torx cred ca se numeste)
oare desfac bine?
am incercat sa desfac...dar nu se desfac, se invart in gol.
o fi avand ceva jmecherie, stiu eu, sa apesi si sa invarti?
Kent8 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -