Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 15-04-08, 20:47   #1
dani3lll

Stage 5

dani3lll's Avatar

Default Muzica Matiz

De curand mi`am pus in gand sa imi pun ceva muzica pe al meu matiz si mi`am tras un Radio CD Pioneer dar la boxe stau putin pe ganduri din cauza ca nu stiu de cat intra pe usile din fatza
Daca stie cineva care este diametru pt ca momentan le am pe cele din fabrica si am vazut ca loc mai este dar nu mam incumetat sa pun inca ceva ...cred ca ar veni bine ceva de 13 daca nu ma insel dar vreau si alte pareri din partea voastra pt usile din fata si pt boxele de pe spate ce imi recomandati de ca sa fie ..
Ms
P.S Tot Pioneer as dori sa pun si boxele
dani3lll is offline   Reply With Quote
Old 15-04-08, 21:37   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Matiz

zic si eu... sistem de componente pe fata: dif + tweeter + filtre, iar pe spate coaxiale... poti sa faci in locul placajului de pe spate unul nou din mdf, pal... il tai la forma, dai gaurile pt difuzoare, il mochetezi (gasesti mocheta pe la diverse magazine de tapiterii) si montezi difuzoarele
intrebare: de ce Pioneer? nu ma plang, pe spate am si eu tot Pioneer, dar poti sa mai ceri pareri... MTX, Ground Zero si nu in ultimul rand, preferatele mele, Hertz
Old 22-08-08, 00:25   #3
cojocgeo

Stock

Default Re: Matiz

salutare la toti baetii cu matiz. nu sunt de mult proprietar a unui matiz dar sunt f mandru de buburuza mea.. as vrea sa mi dati si mie un sfat , as putea conecta ipodul pe matiz?si as fi intersesat sa l facu un pic tunat ar costa mult?
cojocgeo is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -