Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-08-08, 17:58   #1
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

Default potrivire intre espero-cielo

AS VREA AICI SA SCRIE DOAR cei care se pricep si sunt siguri de ce vorbesc... saptamana viitoare iau un espero si vreau sa stiu tot ce se potriveste de pe espero pe cielo: roti, toba, motor, aer conditionat, directie, suspensie, punte spate, frane ,discuri frane fata, etrieri...totul ce se potriveste si ce nu
eu asi vrea de pe el doar rotile, linia audio claryon, sistemul de aer conditionat, arcuri fata si poate motorul si radiatorul daca merge. restul va fi de vanzare, dezmembrat

Last edited by Geo_ZGA; 09-08-08 at 18:24.
D o n n is offline  
Old 11-08-08, 09:47   #2
PetricaCBD
Daewoo Driver

Stage 5

PetricaCBD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[DAEWOO]
Default Re: potrivire intre espero-cielo

Quote:
Originally Posted by D o n n View Post
AS VREA AICI SA SCRIE DOAR cei care se pricep si sunt siguri de ce vorbesc... saptamana viitoare iau un espero si vreau sa stiu tot ce se potriveste de pe espero pe cielo: roti, toba, motor, aer conditionat, directie, suspensie, punte spate, frane ,discuri frane fata, etrieri...totul ce se potriveste si ce nu
eu asi vrea de pe el doar rotile, linia audio claryon, sistemul de aer conditionat, arcuri fata si poate motorul si radiatorul daca merge. restul va fi de vanzare, dezmembrat
ce stiu.....merge sigur radiatoru si ventilatoru de ac si compresoru......si suspensia+frane sunt la fel....daca masina lui nu are ABS
PetricaCBD is offline  
Old 11-08-08, 10:50   #3
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

se poate inchide topicul
D o n n is offline  
Old 11-08-08, 12:44   #4
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Poi ce faci omule? Faci topicuri doar de dragul de a face? Care este faza? Sa fie ultima data cand deschizi un topic si peste cateva zile ceri sa fie inchis. Nu este prima data cand se intampla. Data viitoare te las "corijent".
Snapy_xxl is offline  
Old 11-08-08, 15:50   #5
D o n n

Stage 5

D o n n's Avatar

de 4 zile cat am avut nevoie de un raspuns urgent..nu s`a oferit nimeni.decizia a fost luata ,la ce sal mai tin deschis?trebea sa cumpar un espero.nu mi`a spus nimeni nimic,nu`il mai iau...nici mie nu mi`a convenit ca nu m`a ajutat nimeni dar asta e..
D o n n is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -