kamikaze cu tot respectul, nu stiu de ce te bagi in discutie. esti total pe dinafara. ce treaba au reclamele fratica? tu iei o masina din reclame? are vro treaba reclama loganului cu masina insasi? chiar nu te inteleg ce vrei sa zici cu reclama. loganul e cea mai buna alegere la 10.000 de euro, ca masina NOUA si punct. acum sunt banii fiecaruia si isi ia ce crede ca e mai bine, si cat il duce capul. aa..mai e o chestie de fudulie,puteam sa imi iau mare bmw sa sara lumea in aer, mama ce bmw are asta, dar masina in sine sa fie praf. eu nu prefer fudulia si mandria in locul a ceva sigur.
si treaba cu reviziile a spus totul despre priceperea ta in domeniul masinilor. Reviziile se platesc la ORICE masina chiar daca e ea in garantie la ORICE marca indiferent ca e Mercdes, BMW sau Dacia. cati din voi va reparati cielourile la reprezentanta?? pbabil ca putini, asa ca vezi care e avantajul garantiei? ca orice reparatie o sa o fac la reprezentanta nu la nea gigel in curte.si fac si PE GRATIS reparatia respectiva, nu platesc nici manopera nici piese nici nmk. oricum sincer cu tot respectul esti total pe dinafara din mom ce ai putut face afirmatia :::
" ai garantie farte da reviziile le plateste pentru ce iti da garantie " =)) =))
oricum sa fie bafta la toti si sa stiti ca toti avem loc pe strada indiferent ce masina avem si din partea mea pt toti