Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 14-07-08, 12:03   #1
botoshel
Daewoo Driver

Stage 3

botoshel's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Aer coditionat

Sal am si eu o intrebare pt cunoscatori am un cielo din 2001 si este chel si as vrea sa ii pun aer conditionat ce credeti merita? adica o sa fie ca ala pus din fabrica?
botoshel is offline   Reply With Quote
Old 14-07-08, 13:14   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Aer coditionat

De ce vi se pare mai simplu sa deschideti 10 topicuri noi, cand exista functia "search", sau puteti destul de usor sa cautati pe forum? Multe dintre topicurile existente contin multe informatii folositoare.
uite aici s-a mai discutat despre AC https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/82353-instalatie.html
Old 14-07-08, 14:26   #3
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by botoshel View Post
Sal am si eu o intrebare pt cunoscatori am un cielo din 2001 si este chel si as vrea sa ii pun aer conditionat ce credeti merita? adica o sa fie ca ala pus din fabrica?
Stiu ca nu e o primire prea calduroare dar nu ar strica sa aruncati o geana pe cateva topicuri inainte sa deschideti unu nou. Nu cred ca e asa de greu...Seach = Cautare
Snapy_xxl is offline   Reply With Quote
Old 14-07-08, 14:31   #4
78KLM

Stage 5

78KLM's Avatar

Quote:
Originally Posted by botoshel View Post
ESTE MULT MAI SCUMP SA-L PUI ACUM ..TE AJUNGE UNDEVA LA 1500 EUR
78KLM is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -