eu am gaz daca nu il ai reglat cum trebe poate deaia.avansul poate il ai dereglat.da ceva mai multe detalii.cand e frig, cand e cald???mai multe detalii
nu am gaz...nu conteaza de frig de cald... asa face mereu... cand sunt in a 5`a si iau picioru parca coboara niste trepte asa face... gen dacie.
e motoru ala 16v
ma gandeam sa nu fie filtru de benzina infundat? sau pompa de benzina sa aibe ceva? o idee careva? a trecut cineva prin asa ceva?
baietii au dreptate..daca sunt fisele imbatranite iti fura curent si daia da in nas....poti testa fisele singur in felu urmator:cand merge motoru dai cu mana pe langa ele si daca te pisca fura curent(o fisa buna in mod normal daca e conectata la bujie nu trebuie sa scape curent pe afara) si at trebuie sa le schimbi.eu am luat la a mea acu cateva luni fise coreene cu 80 ron setu....cand dadeam sa pun mana pe fisa ma pisca si daia..incerca si vezi si tu
Avansul il verifici/reglezi la un service auto pe tester.
Eu am fost la servis si mi-a reglat mecanicu avansu fara sa puna testeru pe ea....difera de la motoru de 8v la cel de 16v reglarea avansului??poate cel de 16 v trebuie cu tester...am intrebat ca nu sunt lamurit.la mine este cu delcou(ca la dacie aproape))