| Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo |
28-12-09, 10:17
|
|
Stage 2
Member of: [Mitsubishi]
|
Nu sterge bine un stergator..
Nu sterge bine stergatorul din dreapta..problema stiu de unde este dar nu stiu ce as putea face.. bratul stergatorului sta mai ridicat fata de parbriz..trebuie sa tin eu apasat pe el ca sa stearga bine. Ce trebuie sa fac? sa cumpar alt brat d-ala? sau trebuie sa strang cu vreo cheie ceva pe acolo? help ca e enervant rau
|
|
|
30-12-09, 17:49
|
|
Stage 2
|
Re: Nu sterge bine un stergator..
Aceeasi problema si la cielo meu. Chiar sunt necesare 2 -3 sfaturi.
|
|
|
30-12-09, 20:05
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
ansamblul de stergator... trebuie schimbat... are o bucsa sparta.... e sub grila (sunt niste tije)... e oarecum greu de schimbat, e greu sa pui motorul din nou la punct... cu indemanare se schimba....
|
|
31-12-09, 23:57
|
|
 Stage 5
|
Ideea e sa nu misti motorasul de la punct si se poate. Si vechiul ansamblu poate fi reparat daca aveti prieteni care sa va faca o amarata de bucsa de polimer sau chiar de bronz.
|
|
|
01-01-10, 14:55
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
se poate face la strung aceea bucsa ?? sau la strungar trebe
|
|
|
01-01-10, 16:22
|
|
 Stage 5
|
Bineinteles, numai ca trebuie sa dai ansamblul stergatoare jos ca sa vada strungarul ce-ti trebuie.
|
|
|
01-01-10, 16:26
|
|
Stage 2
|
In comert nu se gaseste o amarata de bucsa?
|
|
|
01-01-10, 16:41
|
|
 Stage 5
|
Nu, trebuie sa dai 80-85 ron pe un nou ansamblu.
|
|
|
03-01-10, 16:09
|
|
|
Daewoo Driver
Stage 3
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by nt98adu
Nu, trebuie sa dai 80-85 ron pe un nou ansamblu. 
|
eu la mine la espero am pus motoras de la dacie , cu mici adaptari la fire, si nu prea am fost atent la pozitia initiala , am dat alte gauri pe suportul motorasului ca sa vina fix in alea de pe caroserie si stau la fel de bine stergatoarele.deci pusul la punct nu e mare inginerie
Last edited by ^^Splash^^; 03-01-10 at 16:12.
|
|
|
05-02-10, 12:21
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by nt98adu
Bineinteles, numai ca trebuie sa dai ansamblul stergatoare jos ca sa vada strungarul ce-ti trebuie. 
|
Ieri am scos tot ansamblul de stergatoare, m-am dus la un strungar aici in Slobozia, cica nu se poate face... imi venea sa il strang de gat cand am auzit.. stiind ca e 115 RON pe aici la mine tot ansamblul, la comanda bineinteles, asa ca am tot dat telefoane si am gasit un cielo la dezmembrari care are ce imi trebuie mie..astazi ma duc sa vad cat ma costa..
|
|
|
05-02-10, 13:55
|
|
 Stage 5
|
Verifica sa nu aiba joc la ansamblul ala. Daca e SH sa nu fie mai rau ca la tine
Eu nu m-am mai complicat si am schimbat tot: ansamblu, brate, stergatoare. cost cam 120-130 de lei (din comoditate mai mult ca nu am mai umblat la strungar), dar nici nu se compara cu ce aveam inainte. Nu mai sunt jocuri, nu mai sare pe parbriz stergatorul, sterge lin
Dar ce se intampla daca pui motorasul stramb? Nu merge sau se poate strica in timp mai usor ansamblul? Eu am impresia ca am pus un pic 'decalat' cu cateva puncte motorasul, dar sterge la fel de bine, nu sunt probleme...
|
|
|
05-02-10, 16:56
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by banzay
Verifica sa nu aiba joc la ansamblul ala. Daca e SH sa nu fie mai rau ca la tine
Eu nu m-am mai complicat si am schimbat tot: ansamblu, brate, stergatoare. cost cam 120-130 de lei (din comoditate mai mult ca nu am mai umblat la strungar), dar nici nu se compara cu ce aveam inainte. Nu mai sunt jocuri, nu mai sare pe parbriz stergatorul, sterge lin
Dar ce se intampla daca pui motorasul stramb? Nu merge sau se poate strica in timp mai usor ansamblul? Eu am impresia ca am pus un pic 'decalat' cu cateva puncte motorasul, dar sterge la fel de bine, nu sunt probleme...
|
115 RON doar ansamblul, fara motoras, doar alea doua tije..incredibil. Am sa verific daca sunt bune sau nu..daca nu...am sa caut undeva mai ieftin..dar nou..
|
|
|
07-02-10, 01:56
|
|
Stage 2
|
Am gasit pana la urma tijele alea, le-am montat si sterg chiar bine..cu toate ca ar trebui sa imi cumpar si niste stergatoare cu lamele din cauciuc.
Va multumesc pentru sfaturi si indrumari.
|
|
|
|
|