![]() |
da in nas
sal!
am si eu o problema cu cielo... cand iau piciorul de pe acceleratie zvagneste... parca da in nas.. astept raspuns :sad: re! |
Re: da in nas
eu am gaz daca nu il ai reglat cum trebe poate deaia.avansul poate il ai dereglat.da ceva mai multe detalii.cand e frig, cand e cald???mai multe detalii
|
nu am gaz...nu conteaza de frig de cald... asa face mereu... cand sunt in a 5`a si iau picioru parca coboara niste trepte asa face... gen dacie.
e motoru ala 16v ma gandeam sa nu fie filtru de benzina infundat? sau pompa de benzina sa aibe ceva? o idee careva? a trecut cineva prin asa ceva? |
Mareste distanta la bujii la 1,1 si verifica fisele, eventual schimba-le.
|
nu cred ca are legatura... cred ca e de undeva de la banzina.
:-? |
Are foarte mare legatura.8) Ai spus ca in deccelerare face, deci nu e de la benzina. Daca era se punea in nas si pe acceleratie.
Mai bine mergi la un service si fa un tester. |
casp3r75, si eu am aceeasi problema dar nu e de la pompa de benzina pentru ca eu am schimbat-o de curand si tot asa face.
|
nu stiu ce sa zic... o sa schimb filtru de benzina maine, daca face tot asa o sa ma duc la un service.
|
casp3r75, sa nu uiti sa ne explici si noua cum ai facut, daca ai rezolvat problema cu "datul in nas" :) 10x
|
pai nu am rezolvato.. am schimbat filtru de banzina dar tot asa face.
cineva mia spus ca ar fii ambreiaju. e cu dus intors subiectu asta. |
Incearca sa schimbi fisele cu ale unui prieten,o problema similara am avut si eu la a mea si sa rezolvat cu schimbatu fieselor si reglajul avansului
|
pai si ai putea sa imi spui si mie de unde reglez avansul?:-s
|
Avansul il verifici/reglezi la un service auto pe tester.
|
baietii au dreptate..daca sunt fisele imbatranite iti fura curent si daia da in nas....poti testa fisele singur in felu urmator:cand merge motoru dai cu mana pe langa ele si daca te pisca fura curent(o fisa buna in mod normal daca e conectata la bujie nu trebuie sa scape curent pe afara) si at trebuie sa le schimbi.eu am luat la a mea acu cateva luni fise coreene cu 80 ron setu....cand dadeam sa pun mana pe fisa ma pisca si daia..incerca si vezi si tu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning