Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 16-10-07, 10:53   #1
UnuNegru

Stage 3

UnuNegru's Avatar

Member of:
[VW]
Post R.a.r.

Intrebarea mea este umatoarea am o masina si vreau sa ii skimb motorul cu unu mai performant(dacie 1300 70+), am pus oki pe un motor de golf3 1.6, costurile la R.A.R. ?

Am inteles ca de la 1 ianuarie se scoate taxa de prima inmatriculare este adevarat ?

De la 1 ianuarie m-ar mai costa atat de mult daca se scoate ?

Am mai vazut cateva modele de masini modificate in forum pe ei ce ia costat ? (SGM-ul , Wrc )

Prima data am vrut sa imi cumpar un Matiz dar nu ma simt chair atat de bine in el ... iar apoi mi-am dat seama daca tot am masina pe mana de ce nu ? E a unchiului meu care nu prea o foloseste (varsta) insa a pastrat destul de bine ... Vrea un Muscle Car de Romania dar finantele nu ma limiteaza decat la un motor de golf (poate unu de gti 3 )
UnuNegru is offline   Reply With Quote
Old 17-10-07, 09:58   #2
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]
Default Re: R.a.r.

pai daca se scoate taxa de inmatriculare te duci si-ti cumperi una
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 17-10-07, 09:59   #3
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

sorry , de la net nu am apucat sa termin , la pretzul unui matiz in ro itzi gasesti o masina super buna fata de matiz si mult mai puternica :P acu asteptam doar sa scoata taxa k de promisiuni sunt satul
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 17-10-07, 15:26   #4
UnuNegru

Stage 3

UnuNegru's Avatar

Member of:
[VW]

mda ! cred ca renuntz la ideea de matiz ... ma bate si alte ganduri sa aleg intre a face o dacie 1300 ( pe care o am) si sa cumpar am vazut destul de ieftin dupa ce se scoate taxa un Golf ! dar sa vdm ! ce rez astia cu taxa
UnuNegru is offline   Reply With Quote
Old 17-10-07, 16:45   #5
macarie_r

Stage 2

macarie_r's Avatar

am si eu o nedumerire... sper sa aveti voi raspuns pentru ca nu vreau sa ma duc nepregatit la rar.
daca am scos manerele la masina, voi avea vreo problema la rar, masina este radiata...
macarie_r is offline   Reply With Quote
Old 27-10-07, 13:58   #6
razvan88

Stage 2

nu are treaba manerele cu RAR-ul
si de cand se zice ca o sa se scoata taxa?
razvan88 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-07, 21:34   #7
CristianoXXX
Dacia Driver

Stage 5

CristianoXXX's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Shine Club]

nu se scoate taxa, nu mai vb din auzite, se calculeaza altfel si in mare se va injumatati, de ex daca pt o pisica cu motor de 2000 pana acum era in jur de 4000 de euro, de la 1 ianuarie inmatricularea va fi in jur de 2300-2500 de euro
cu cat masina este mai noua cu atat taxa va fi mai mare si invers, pt k o masina noua se spune k are o durata de viata mai mare decat una model 1990 sa spunem
Old 31-10-07, 21:09   #8
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

treaba e k nu iti omologheaza in romania nici mama rar-ului asa ceva .. toti care le-au facut perg pe blatianu cu ele .. dac apoti sa o omologhezi la bulgari de ex .. sau in alta tara da .. dar la noi .. nici macar o pereche de jante pe 15 nu-ti omologheaza rar`u success oricum

Psycho is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -