![]() |
R.a.r.
Intrebarea mea este umatoarea am o masina si vreau sa ii skimb motorul cu unu mai performant(dacie 1300 70+), am pus oki pe un motor de golf3 1.6, costurile la R.A.R. ?
Am inteles ca de la 1 ianuarie se scoate taxa de prima inmatriculare este adevarat ? De la 1 ianuarie m-ar mai costa atat de mult daca se scoate ? Am mai vazut cateva modele de masini modificate in forum pe ei ce ia costat ? (SGM-ul , Wrc ) Prima data am vrut sa imi cumpar un Matiz dar nu ma simt chair atat de bine in el ... iar apoi mi-am dat seama daca tot am masina pe mana de ce nu ? E a unchiului meu care nu prea o foloseste (varsta) insa a pastrat destul de bine ... Vrea un Muscle Car de Romania :D dar finantele nu ma limiteaza decat la un motor de golf (poate unu de gti 3 ) |
Re: R.a.r.
pai daca se scoate taxa de inmatriculare te duci si-ti cumperi una
|
sorry , de la net nu am apucat sa termin , la pretzul unui matiz in ro itzi gasesti o masina super buna fata de matiz si mult mai puternica :P acu asteptam doar sa scoata taxa k de promisiuni sunt satul :D
|
mda ! cred ca renuntz la ideea de matiz ... ma bate si alte ganduri sa aleg intre a face o dacie 1300 (:D pe care o am) si sa cumpar am vazut destul de ieftin dupa ce se scoate taxa un Golf ! dar sa vdm ! ce rez astia cu taxa
|
am si eu o nedumerire... sper sa aveti voi raspuns pentru ca nu vreau sa ma duc nepregatit la rar.
daca am scos manerele la masina, voi avea vreo problema la rar, masina este radiata... |
nu are treaba manerele cu RAR-ul
si de cand se zice ca o sa se scoata taxa? |
nu se scoate taxa, nu mai vb din auzite, se calculeaza altfel si in mare se va injumatati, de ex daca pt o pisica cu motor de 2000 pana acum era in jur de 4000 de euro, de la 1 ianuarie inmatricularea va fi in jur de 2300-2500 de euro
cu cat masina este mai noua cu atat taxa va fi mai mare si invers, pt k o masina noua se spune k are o durata de viata mai mare decat una model 1990 sa spunem |
treaba e k nu iti omologheaza in romania nici mama rar-ului asa ceva .. toti care le-au facut perg pe blatianu cu ele .. dac apoti sa o omologhezi la bulgari de ex .. sau in alta tara da .. dar la noi .. nici macar o pereche de jante pe 15 nu-ti omologheaza rar`u success oricum
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning