Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 15-10-07, 23:34   #1
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]
Exclamation Project Dacia

Buna Ziua...
Mi-a venit astazi o idee in timp ce mergeam spre casa pe langa coloanele infernale de masini....as vrea sa cumpar o dacie...1310...veche maxim 20 de milioane...si sa o reconditionez....apoi alt motor....nu prea ma intereseaza aspectul dar totusi sa arate a masina nu a cazan....asa si mai vreau sa specific ca nu vreau zeci de mii de cai putere...as dori cat mai mult cuplu.
Asa ce vreau io sa stiu cam la ce bani m-ar duce chestia asta....pentru ca totul depinde de bani
Multumesc

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 16-10-07, 00:42   #2
canny

Stage 5

canny's Avatar

Default Re: Project Dacia

si cu ce anume ai de gand sa pui "cuplul pe asfalt", cu tractiunea fata ?
canny is offline   Reply With Quote
Old 16-10-07, 16:31   #3
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

asta vreau sa stiu si io astept idei pentru ca e destul timp si acum nu ma apuc ca a venit frigu....vin sarbatori nu prea sunt bani da la anu o sa-mi sacrific juma de vara si chiar vreau sa ma ocup
Old 16-10-07, 22:57   #4
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

mda se pare ca nu intereseaza pe nimeni....rog un moderator sa stearga threatul...Multumesc!
Old 17-10-07, 09:57   #5
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

acu depinde catzi prieteni ai care sa te ajute sau sa-ti doneze anumite piese care lor nu le mai trebuie , nu cred k potzi sa pui un cuplu mare pe dacie cu tractiune fata , ori 4x4 ori spate k sa faci senzatie cu ea pt k e usoara , cumperi una 1300 si la final sa ai 120 cp si un cuplu cat mai mare la o greutate cat mai scazuta a masinii ! oricum dak ai ambitie , o sa reusesti dak vrei cu adevarata , din partea mea bafta
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 17-10-07, 16:49   #6
morcov_ssl
Dacia Rally Team Member

Stage 5

morcov_ssl's Avatar

Member of:
[Dacia Rally Team]

pune motor de reno 19 1.7 90cp si o sa ai un cuplu foarte bun........
vezi k sunt unii p aici care au un motor ca asta.....
morcov_ssl is offline   Reply With Quote
Old 24-10-07, 21:26   #7
lucitopspeed

Stage 4

lucitopspeed's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sindrom View Post
mda se pare ca nu intereseaza pe nimeni....rog un moderator sa stearga threatul...Multumesc!

dc vrei sa faci CEVA SERIOS NU TE RAZGANDESTI INTR-O ZI ,DUPA O ZI TU DEJA VREI SA SE STEARGA TOPICU??????????
lucitopspeed is offline   Reply With Quote
Old 30-10-07, 11:51   #8
daman

Stage 5

daman's Avatar

si eu ma gandeam asa....cand veneam acasa intr-o zi ca as vrea sa imi cumpar o dacie mai veche si sa ii pun aripi sa zboare ,sa ii schimb motorul ,vreau sa ii mai pun un motor in portbagaj si o elice in spate jos,ca vreau sa merg cu ea si prin apa,sa fie amfibie . tu cred ca te-ai plictisit si ai vrut sa faci putina caterinca dar pana la urma te-ai lasat pagubas ca nu a luat nimeni in serios prostiile astea.
daman is offline   Reply With Quote
Old 31-10-07, 21:07   #9
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

hahaahha decat sa faci asta mia bine pui un rollcage in ea si iesi la vanatoare ... cum nu da unu prioritate cum poc in el eu asta imi pun in minte .. si cred k o sa o fac in curand

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 31-10-07, 21:22   #10
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

dak vrei sa faci din dacie una de "nervi" cu bani putzini mai bine lasa-te.am patit-o pe propria piele si o patesc in continuare ,dar tot nu ma las .toti bani in dacie ii bag cate de putini sau multi ar fi.eu am ajuns deja la 3500 ron cu ce am dat pe ea ,acte ,sudura ,vopsea si cateva chiestii minore.vezi si tu https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=40942.si mai am multe in cap.dupa un calcul de-al meu cred k o so duc spre 8000ron cel putin dac ar fii sa-i fac tot c as vrea(sch motor,jante 4 prezoane,inchidere ,folie omologata ,inca vreo 8 boxe ovale ,vreo 2 statii si un tub d bas,+multe altele...................................)
bolidu' is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -