Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 23-06-09, 08:36   #1
cicisxn

Stage 5

cicisxn's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Lightbulb Idee: "Burta"

Pt ca am coborat masina un pic pe fata si pt ca eu o tin parcata cu rotile din partea dreapta pe bordura...de cate ori urc mai rapid dau cu podeaua de bordura. Ma gandeam sa ii sudez sau sa prind in suruburi o tabla de vreo 3mm care sa imbrace toata partea de jos a masinii,incepand din spatele rotii fata pana in fata rotii spate. Eventual date niste gauri in ea de aerisire...ce ziceti,e aplicabil,s-a mai facut...e bine,e rau?!?
Old 23-06-09, 10:07   #2
Sirius
Dacia Driver

Stage 5

Sirius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
Default Re: Idee: "Burta"

pai... tu daca ai coborat masina e clar ca nu mai poti sa te urci pe bordura sau io stiu ce, fara sa o atingi.

cel mai bine... nu te mai urci pe bordura, decat sa pui tabla aia...
oricum daca o pui acolo o sa se stranga apa, noroi crengi...copii, intre podea si tabla aia... si dupaia o ia rugina mai mult...

Volvo 480 TURBO 1.7
Sirius is offline   Reply With Quote
Old 23-06-09, 13:27   #3
cicisxn

Stage 5

cicisxn's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

ma gandeam la aia ca la o metoda de protectie. Binenteles ca aia nu s-ar pune doar asa...in dorul lelii. Ar trebui terosonata masina inainte...ma rog,protejata. Si aia facuta de asa natura incat sa fiecat mai aerisita,sa nu permita strangerea de apa,cu gauri in ea sau mai stiu eu ce...solutii ar fi....
cicisxn is offline   Reply With Quote
Old 23-06-09, 13:57   #4
wsn_asf

Stage 5

Lightbulb Re: Idee: "Burta"

Quote:
Originally Posted by cicisxn View Post
ma gandeam la aia ca la o metoda de protectie. Binenteles ca aia nu s-ar pune doar asa...in dorul lelii. Ar trebui terosonata masina inainte...ma rog,protejata. Si aia facuta de asa natura incat sa fiecat mai aerisita,sa nu permita strangerea de apa,cu gauri in ea sau mai stiu eu ce...solutii ar fi....
faci ceva de genul "underbody"
wsn_asf is offline   Reply With Quote
Old 23-06-09, 18:46   #5
cicisxn

Stage 5

cicisxn's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

da,nu stiu un nume exact pt chestia asta,momentan prefer sa o numesc o tabla de protectie...prefer sa o desfac si sa o arunc pe aia daca se indoaie rau decat sa repar podeaua
Old 08-07-09, 14:51   #6
andrei:)

Stage 4

andrei:)'s Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

un asemenea sistem este intalnit si pe bugatti veyron pentru o mai buna aerodinamicitate
andrei:) is offline   Reply With Quote
Old 10-07-09, 10:04   #7
Sirius
Dacia Driver

Stage 5

Sirius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by andrei:) View Post
un asemenea sistem este intalnit si pe bugatti veyron pentru o mai buna aerodinamicitate
mda, deci e clar ca se poate monta si pe dacie acelasi sistem, k performantele ambelor masini sunt destul de apropiate!
Sirius is offline   Reply With Quote
Old 29-08-09, 15:41   #8
cicisxn

Stage 5

cicisxn's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Mmm,puncte comune ar exista. Ambele te duc din punctul A in punctul B. Luand in considerare doar asta,se merita diferenta de 1mil de euro dintre ele? Eu am explicat de ce vreau "tabla aia"...prefer sa o schimb pe aia o data la 2 ani decat sa imi zapacesc tot pe sub masina
Old 01-09-09, 08:47   #9
serady

Stage 5

serady's Avatar

Member of:
[DACIA]

poti incerca cu o tabla de aluminiu parca este in comert ceva mai groasa dar are striatii pe ea,si eu m-am gandit la asa ceva dar sa-mi tai jos toata podeaua....voi vedea
Old 05-09-09, 22:19   #10
morcov_ssl
Dacia Rally Team Member

Stage 5

morcov_ssl's Avatar

Member of:
[Dacia Rally Team]

sau poti sa ramai stock ca oricum o manaca rugina...... orice i-ai face tu.......
morcov_ssl is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -