Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Idee: "Burta" (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/130084-idee-burta.html)

cicisxn 23-06-09 08:36

Idee: "Burta"

Pt ca am coborat masina un pic pe fata si pt ca eu o tin parcata cu rotile din partea dreapta pe bordura...de cate ori urc mai rapid dau cu podeaua de bordura. Ma gandeam sa ii sudez sau sa prind in suruburi o tabla de vreo 3mm care sa imbrace toata partea de jos a masinii,incepand din spatele rotii fata pana in fata rotii spate. Eventual date niste gauri in ea de aerisire...ce ziceti,e aplicabil,s-a mai facut...e bine,e rau?!?

Sirius 23-06-09 10:07

Re: Idee: "Burta"

pai... tu daca ai coborat masina e clar ca nu mai poti sa te urci pe bordura sau io stiu ce, fara sa o atingi.

cel mai bine... nu te mai urci pe bordura, decat sa pui tabla aia...
oricum daca o pui acolo o sa se stranga apa, noroi crengi...copii:D, intre podea si tabla aia... si dupaia o ia rugina mai mult...

cicisxn 23-06-09 13:27

ma gandeam la aia ca la o metoda de protectie. Binenteles ca aia nu s-ar pune doar asa...in dorul lelii. Ar trebui terosonata masina inainte...ma rog,protejata. Si aia facuta de asa natura incat sa fiecat mai aerisita,sa nu permita strangerea de apa,cu gauri in ea sau mai stiu eu ce...solutii ar fi....

wsn_asf 23-06-09 13:57

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 2430726)
ma gandeam la aia ca la o metoda de protectie. Binenteles ca aia nu s-ar pune doar asa...in dorul lelii. Ar trebui terosonata masina inainte...ma rog,protejata. Si aia facuta de asa natura incat sa fiecat mai aerisita,sa nu permita strangerea de apa,cu gauri in ea sau mai stiu eu ce...solutii ar fi....

faci ceva de genul "underbody"

cicisxn 23-06-09 18:46

da,nu stiu un nume exact pt chestia asta,momentan prefer sa o numesc o tabla de protectie...prefer sa o desfac si sa o arunc pe aia daca se indoaie rau decat sa repar podeaua

andrei:) 08-07-09 14:51

un asemenea sistem este intalnit si pe bugatti veyron pentru o mai buna aerodinamicitate:)

Sirius 10-07-09 10:04

Quote:

Originally Posted by andrei:) (Post 2470873)
un asemenea sistem este intalnit si pe bugatti veyron pentru o mai buna aerodinamicitate:)

mda, deci e clar ca se poate monta si pe dacie acelasi sistem, k performantele ambelor masini sunt destul de apropiate!:D

cicisxn 29-08-09 15:41

Mmm,puncte comune ar exista. Ambele te duc din punctul A in punctul B. Luand in considerare doar asta,se merita diferenta de 1mil de euro dintre ele? Eu am explicat de ce vreau "tabla aia"...prefer sa o schimb pe aia o data la 2 ani decat sa imi zapacesc tot pe sub masina

serady 01-09-09 08:47

poti incerca cu o tabla de aluminiu parca este in comert ceva mai groasa dar are striatii pe ea,si eu m-am gandit la asa ceva dar sa-mi tai jos toata podeaua....voi vedea

morcov_ssl 05-09-09 22:19

sau poti sa ramai stock ca oricum o manaca rugina...... orice i-ai face tu.......

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning