Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 27-07-09, 08:43   #1
srn_86
Banned

Stage 5

Default Colantare capota Logan

daca stiti sa faceti si ma puteti ajuta(contracost bineinteles), v-as fi recunoscator, vreau sa ii fac doar capota si o mica parte din spoiler, colantul am de unde sa il procur daca e nevoie.
srn_86 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-09, 15:09   #2
kreasta_style

Stage 5

kreasta_style's Avatar

Member of:
[DACIA]
[DreamWorks Club]
Default Re: colantare capota logan

Quote:
Originally Posted by srn_86 View Post
daca stiti sa faceti si ma puteti ajuta(contracost bineinteles), v-as fi recunoscator, vreau sa ii fac doar capota si o mica parte din spoiler, colantul am de unde sa il procur daca e nevoie.
salut vezi ca la DACIA>Dacia tuning>scrie pe prima pagina autocolant capota....intreaba akolo si ti zice baiatul cat itzi ia mie mi a zis ca mi ia ptr capota cu tot cu aucolantul lui 1 mil(ptr dacia berlina 1310)

kreasta_style is offline   Reply With Quote
Old 26-08-09, 14:30   #3
srn_86
Banned

Stage 5

ms mult, dar e din slobozia si nu am facut nici o afacere, chiar nimeni nu se pricepe la colantari?
srn_86 is offline   Reply With Quote
Old 30-08-09, 00:44   #4
mihai1205

Stage 5

Quote:
Originally Posted by srn_86 View Post
ms mult, dar e din slobozia si nu am facut nici o afacere, chiar nimeni nu se pricepe la colantari?
dute la o frima de taxi si te ajuta baietii de acolo.cu toate ca poti face si tu operatia asta,ai nevoie doar de un stropitor dala de spalat geamuri plin cu apa si putin sapun in ea,cutter,o lama din cauciuc si eventual o suflanta de aer cald(asta doar daca ai muchii unde trebuie sa intizi colantul0.succes
mihai1205 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -