Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CITROEN > Alte discutii Citroen

Reply

Thread Tools
Old 06-06-08, 19:31   #1
strik3ru

Stage 5

strik3ru's Avatar

Default Vreau sa schimb cass original Xantia

Am un Citroen Xantia model 2001 si cass-ul original este cu caseta. As vrea un mp3 cu comenzi pe volan. M-ar interesa daca siti cum se demonteaza cass-ul original de masina si daca merge orice HU

Ms frumos.
strik3ru is offline   Reply With Quote
Old 20-10-09, 18:30   #2
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]
Default Re: Vreau sa schimb cass original Xantia

Sal ! Merge orice fel de H.U. atat timp cat se poate monta in locul celui vechi fara sa ramana spatii intre noul aparat si consola. Problema este ca daca schimbi ce ai pe masina din fabrica , cel nou se poate adapta comenzilor pe volan existente (daca ai pe casetofonul masinii ) numai daca ai adaptor la el pentru aceasta masina. De demontat vechiul aparat nu e greu, trebuie sa ai grija numai la rama consolei pentru ca plasticul este foarte casant ( in principiu ai cateva suruburi de desfacut )....eu am o Xantia din 96, si cred ca mare diferenta la interior intre a ta si a mea nu e......daca vrei sa vb mai in detaiu asta e id-ul de mess tandrese2000 , da-mi un buzz si vb

Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......

https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ia/page-5.html
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -