Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CITROEN > Alte discutii Citroen

Reply

Thread Tools
Old 11-11-09, 12:39   #1
toxygene

Stage 2

toxygene's Avatar

Default parere c5

Salut as vrea sa-mi spuneti cateva pareri despre un citroen c5 din 2004 1.6 hdi are 160 de mii km. Care sunt problemele care apara la aceasta masina in general....din cate am inteles, suspensia e e cu probleme; intretinerea e scumpa?
Multumesc anticipat
toxygene is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 14:00   #2
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]
Default Re: parere c5

Salut . In general masinile frantuzesti sunt mai scumpe la intretinere , insa nu se compara calitatea Citroen cu Renault sau Peugeot. Suspensia pe care o ai tu este de generatie nou , si chiar daca ar fi fost de generatie mai veche atata timp cat se schimba LHM-ul la timp si se incarca sferele cand trebuie nu are voie sa-ti faca probleme. Ca sa fii linistit , daca vrei sa cumperi masina ( sau ai cumparat-o ) mergi cu ea la un tester si verific-o. Eu personal am un Citroen Xantia din '96 si nu are nici cea mai mica problema la suspensie , si am foarte multi amici care sunt posesori de Citroen Bx , Cx , XM , ( masini mult mai vechi ca a ta ) pe care nu i-am auzit vaitandu-se. Daca vrei sa vb mai multe de Citro , baga id-ul meu tandrese2000. Numai bine

Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......

https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ia/page-5.html
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 15:09   #3
toxygene

Stage 2

toxygene's Avatar

Default Re: parere c5

Multumesc. Inca nu am cumparat-o ..... momentan studiez piata
toxygene is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -