Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Comunitatea globala 4Tuning

Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum

View Poll Results: Fumator sau nefumator .... ce tigari fumati?
Fumator - Marlboro 80 8.76%
Fumator - Kent 200 21.91%
Fumator - Pall Mall 43 4.71%
Fumator - Vice Roy 5 0.55%
Fumator - Parliament 20 2.19%
Fumator - Altele 76 8.32%
NEFUMATOR 489 53.56%
Voters: 913. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 09-04-04, 09:37   #16
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

ZMD:

Nu e vorba de a se abtine de la tigari pt o perioada scurta de timp..........e vorba sa nu fumezi deloc, gandestete cati bani ai salva , bani care acum aii platesti ca sa-ti strici sanatatea. Calculele sunt foarte valabile, pt ca daca te-ai lasa de fumat, cu banii respectivi chiar ti-ai putea lua un sistem audio bun pt masina!

Daca peste o luna se adauga o noau taxa pe tigari si un pachet de tiagri va costa 100 000 lei, ce-ai face?
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 09:45   #17
B12ZMD

Stage 5

m-as lasa !
B12ZMD is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 10:04   #18
xbogdanel

Stage 3

nu te-ai lasa....in cel mai rau caz ai fuma mai rar...si ai innebuni.......

hihih..asa va trebuie dak v-a mancat in fund sa va apucati de fumat...

Quote:
Originally Posted by \"B12ZMD\"
m-as lasa !
xbogdanel is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 12:22   #19
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Belea mare!
M-am apucat prin clasa a 5 a de ele si... nu le-am mai lasat

PS: am adaugat Parliamentu' :P
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 12:46   #20
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Nefumator!!!
Si ce va laudati atat k vad k-s singurul nefumator :P
b99sha is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 13:01   #21
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

fumator inrait...Viceroy rosu normal,nu special....asta fumez de cand ma stiu...le mai schimb cate o zi doua cand ma mai ia gatul....in general 2 pachete pe zi...in sesiune sau cand lucrez ajung si la 4....nu e bine...dar trebuie sa am si eu un viciu
Old 09-04-04, 14:24   #22
Kitana

Stage 4

Kitana's Avatar

hai sa va spun cum m`am apucat io de fumat ... am ieshit un orash cu nishte prieteni sji aia fumau totzi sji le`am cerut sji eu o tzigare ... sji atunci mi`au zis \" ce fata scricam noi orzu oe gashte \" sji m`am enervat ca mi`au zis asa .... sji cand m`am intors din orash mi`am luat un pachet de viceroy roshu` ca nu stiam ca sunt tari sji erau sji mai ieftine sji m`am dus akasa sji am stat in fundu` gradinii sji l`am fumat pe tot pana am invatzat sa trag in mine ... bine vreau sa va spun ca m`am dus in 5 carari in casa eram ametzita shi imi era rau imi venea sa vomit ... da de am invatzat sa fumez ... sji a doua zi i`am sunat pe astea sa ieshim in orah sji mi`am luat malboro light sji cand am ajus in bar mi`am scos pachetu` de tzigari pe aia i`au apucat rasu` sji se uitau la mine cum ma strambam cand fumam ca inca mai ma inecam shi de atunci nu m`am mai lasat sji fumez de la 13 ani din pacate shi nu mai pot sa ma las... akum vb cam un pachet pe zi cand sunt nervoasa fumez sji mai mult sji cam asa se apuca o pushtoaika de fumat ))
Kitana is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 14:36   #23
Kitana

Stage 4

Kitana's Avatar

mai nu mai ganditzi asa... auzi la ei cu banii de ii dai pe tzigari itzi iei ceva nu e chiar asa... ca nu stai tu sa pui in fiecare zi 35 de mii deoparte ca sa ajung la sf anului sa`tzi iei un sitem audio tare sau o toba tare sau mai stiu io ce frana de mana sau dastea ,.. ii cheltuii pe altceva ...
Old 09-04-04, 14:46   #24
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Nu are treaba mah cu viciile... Alea sunt chestii care iti produc placere: beutura, golful, femeile sau crichetul...

Fumatul este ca heroina, insa face dependenta psihica, nu fizica...

Kitana, mi-am schimbat parerea despre tine... Pai daca eu m-as lua dupa toti care fumeaza si imi ofera tigari... Am 21 de ani si din liceu in facultate am avut sute de ocazii, dar am trecut peste ele foarte usor...

E vorba de puterea de autocontrol a fiecaruia !!!
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 15:00   #25
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

parerea mea e ca orice om ce fumeaza shi nu se poate lasa de fumat nu e un om liber, i-l contoleaza tzigarile, ele lafel ca drogurile nu produc dependentza fizica, doar psihica... depinde de vointza fiecaruia
Old 09-04-04, 16:05   #26
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

NEFUMATOR
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 16:31   #27
BigMac

Stage 3

BigMac's Avatar

Mai trag din cand in cand o iarba, pentru relaxare... Oricum, la mine in masina nu fumeaza nimeni!
BigMac is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 18:43   #28
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by \"Kitana\"
mai nu mai ganditzi asa... auzi la ei cu banii de ii dai pe tzigari itzi iei ceva nu e chiar asa... ca nu stai tu sa pui in fiecare zi 35 de mii deoparte ca sa ajung la sf anului sa`tzi iei un sitem audio tare sau o toba tare sau mai stiu io ce frana de mana sau dastea ,.. ii cheltuii pe altceva ...
pai da, se poate lua in orice fel.......ok, daca nu se poate ca banii sa fie pusi deoparte gandeste altfel, ala era doar un exemplu pt cei cu tuningul, in loc sa dai cei 35 000pe tigari , te duci de 2 ori pe saptamana la restaurant......sau te duci si vezi toate filmele care apar, sau te duci si-ti mai cumpeir niste bluzite, pantalonasi sau io stiu ce alte chestii cumparati voi (fetele).......orice cumperi e mai bine decat sa ii arunci pt ati distruge plamanii
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 19:23   #29
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

NEFUMATOR INRAIT
OVI is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 22:12   #30
Kitana

Stage 4

Kitana's Avatar

waw ce atzi sarit totzi pe mine bine mai am sa incers sa ma las de fumat asa pt voi sji pt tine hondare ca sa nu`tzi mai schimb parerea ) hahhaa a... sji itzi spun io ce`sji cumpara fetele ... farduri ) hahahah
- Copyright 2025 4Tuning -