Quote:
|
Originally Posted by \"DjRainManFast\"
Eu nu stiu ce sa zic...nu va cunosc..decat de pe forum sau de pe net...am ramas socat...mai ales ca ma gandesc ca mi se poate intampla si mie ...si cand am vazut pozele...pur si simplu nu am cuvinte..dumnezeu sa fie cu ei!! Si sper ca acest accident e un semn de intrebare pt multi..in primu rand cineva ar trebuie sa se ocupe si mai mult de organizarea unor curse sigure si legale..si in primu de un curs de initiere in ale pilotajului!!
Nici nu pot sa ma gandesc ca Craciun au cei din familia celor 2.!!!!
|
that was my point, nu vreau sa jignesc pe nimeni, multi dintre voi imi sunteti prieteni, sau poate ca imi veti fi, poate veti trece intr-o zi pe la garajul meu sa va lucrez masina si o sa vedeti ce fel de om sunt. nu vreau raul nimanui si poate de asta am fost un pic acid ... nu stiu de ce dar m-a impresionat mult ce am vazut aici si la TV.
inca o data: tot sprijinul pt cei doi, sanatate maxima si D-zeu sa fie cu ei si cu familiile lor.
nu i-am inghitit niciodata pe cei care considera ca e o mindrie sa faci curse prin oras, in trafic...
cine a iesit azi-noapte stie ca se facuse polei pe unde era umed pe jos. eu chiar m-am rasucit pe intersectia mihai-bravu cu vacaresti...
asta e, acum e faptul consumat, oamenii sufera si degeaba ne certam... imi cer mii de scuze celor ce s-au simtit jigniti...nu asta a fost intentia.