Comunitatea globala 4TuningAici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum
Ma rog k bunul D-zeu sa aiba mila de ei si sa`i salveze...
M`au shocat pozele si pe mine...
Asta este ink un semn k trebuie o pista in Buc. Nu credetzi!?
cand am vazut pozele am ramas cu gura cascata, nu am putut sa raman indiferent. ce sa ma zic.....rugativa toti la bunul Dumnezeu sa scape amandoi cu bine din toata chestia asta. Doamne da-le o a doua sansa.
care era starea carosabilului? in film pare destul de lucios... la fel era sa ma fac si eu o data. la 250 la ora a inceput brusc o ploaie torentiala si nu mai puteam sa controlez vehicolul. se pare ca totusi am fost mai norocos...
Dumnezeu sa-i ajute pe baieti si sper sa invatam cat mai multe din aceasta intamplare tragica.
mereu m-am intrebat cand aveam cabrio-ul cum s-ar comporta in cazul unui impact ... daca sedanu s-a facut asa cred ca ala cabrio era mult mai grav... din fericire nu am apucat si probabil daca aflam nu mai eram pe lumea asta sa deschid discutia.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Ma rog k bunul D-zeu sa aiba mila de ei si sa`i salveze...
M`au shocat pozele si pe mine...
Asta este ink un semn k trebuie o pista in Buc. Nu credetzi!?
Eu zic sa te duci si sa te plimbi ... sa nu zic altceva...
Ai tras o concluzie pe care nici daca ma scremeam 100 de ani pe WC nu o trageam... Du-te bai nene si culca-te k maine tre sa rupi masina la NFS...
nu cred ca are rost sa o dai acum in TEST DRIVE --- BAVAREZE-----eu zic sa te alaturi si u noua sa ne rugam ca acesti oameni sa scapa cu bine!DUMNEZEU SA AI AIBA IN PAZA sa le dea a 2sansa in viata si sa ai faca bine!
sper ca macar de acum inainte, pana se face mai cald, nimeni sa nu mai provoace pe nimeni...... luna asta a fost dezastruoasa... multi dintre noi am lovit masinile totusi nu in halul asta ca PAO.. . fiarele nu mai conteaza..
fa-te bine PAO ! suntem alaturi de voi si Dumnezeu sa va ajute, amandoi sa va faceti bine....
eu il stiu din vedere pe PAO, iar in dreapta nu stiu cine se afla.... Sambata mi-am pierdut un prieten din cauza inconstientei unuia. Sper ca cei doi sa supravietuiasca, ei macar mai au o sansa... Dumnezeu sa-i ajute!
Am ramas total miscat cand am auzit cele intamplate.Acum, dupa ce am citit parerea fiecaruia realizez ca fiecare om are in suflet speranta si compasiune pentru cei din jur.Nu cred ca este cazul sa ii judecam pentru ceea ce au facut (citez : \"inconstienta\")...noi trebuie sa fim alaturi de ei si sa speram ca totul va fi bine. Dumnezeu sa-i ajute!!!
bai nene nu imi vine sa cred. pana acum nu am mai vazut nicaieri pe forumul asta nimic legat de dumnezeu si credinta samd si cred ca 90% din cei care scriu nu au mai fost pe la biserica de vreo 2 ani si cu toate astea fiecare se roaga la dumnezeu acuma pentru pao & co. mi se pare cam fals... normal ca ne pare rau, tragem niste concluzii, dar de aici pana la 'sa ne rugam la bunul dumnezeu bla bla' e cam tras de par. propun crearea forumului 'comunitatea 4tuning -> capela' cu rugaciuni.