Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 01-02-15, 19:25   #1
Nicu21gl

Stage 1

Exclamation BMW 318

Salutare,dragi prieteni! Nu ne cunoastem foarte bine,fiind nou pe aici printer voi pe 4tuning,tatal meu este fost pilot de curse recent am facut 18 ani iar bmw seria 5 simplu nu m-a multumit,avand si eu ca tatal meu adrenalina in sange prefer mai mult un bmw 318 si sa ii aduc modificari majore.

As vrea sa cumpar acest bmw 318 http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-13926689.html si nu stiu daca ar merita sa bag bani in el,din spate nu prea imi pare a bmw...mai mult a dacia supernova

Spuneti-mi daca merita investitia pe care o voi face dupa ce va spun urmatoarele modificari.
  1. Dezmembrarea totala a masinii,ajunge undeva la 100-200 lei,nu e mult
  2. Revopsirea caroseriei ( un verde deschis )
  3. Modificarea totala a interiorului(volan,scaune,etc)
  4. Ansamblarea totala amasinii,iar o suma de 400-500 lei
  5. Modificarea luminilor xenon(faruri) unele mai puternice
  6. Adaugarea luminilor undercar ( costa in jur de 100-150euro din cate am aflat)
  7. Adaugarea tuburilor N02 pentru curse
  8. Oglinzile sa fie electrice,ma va costa umpic mai mult dar nu este problema
  9. Schimbarea ceasurilor de bord,dupa aspectul masinii.. nu sunt scumpe din ce am auzit dar pana acum nu m-am interesat.
  10. Modificarea tevilor de esapament 2x in partea stanga 2x partea dreapta pentru folosirea NO2(sa nu se "prajeasca" carburantii")

As dori sa imi spuneti,daca cumva se poate modifica structura usilor(cum sa se deschida) in loc de lateral,in sus.Nu stiu nimic despre asta tatal meu nu doreste sa ma informeze pana nu imi fac o capodopera
Nicu21gl is offline   Reply With Quote
Old 01-02-15, 19:38   #2
AxL MoDo

Stage 4

AxL MoDo's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[BMW]
Default Re: BMW 318

Dezmembrarea totala a masinii,ajunge undeva la 100-200 lei,nu e mult

Tu nu ai fi capabil sa scoti ce e in ea ? Cu o surubelnita si o trusa modesta de tubulare rezolvi totul !

Revopsirea caroseriei ( un verde deschis )

Asta tine de gusturi

Modificarea totala a interiorului(volan,scaune,etc)

Nu comentez...

Ansamblarea totala amasinii,iar o suma de 400-500 lei

Cum le dai jos asa le si pui

Modificarea luminilor xenon(faruri) unele mai puternice

daca pui doar pe faza scurta e ok ! in rest n'are rost !

Adaugarea luminilor undercar ( costa in jur de 100-150euro din cate am aflat)

asta ma lasa rece

Adaugarea tuburilor N02 pentru curse

Chiar faci 18 ani sau ne iei la misto ?

Oglinzile sa fie electrice,ma va costa umpic mai mult dar nu este problema

Adica ai bani de NoS si te te-mi de pretul crescut al oglinzilor electrice ?

Schimbarea ceasurilor de bord,dupa aspectul masinii.. nu sunt scumpe
din ce am auzit dar pana acum nu m-am interesat.

De ce ai face greseala asta ?

Modificarea tevilor de esapament 2x in partea stanga 2x partea dreapta pentru folosirea NO2(sa nu se "prajeasca" carburantii")

Deja aberezi !

Trecand pe langa aceste aspecte nu e o masina pentru ce vrei tu sa faci daca chiar ai atatia bani si visele astea cu NOS etc... Ar trebui sa studiezi putin problema motoarelor pe ce motoare merg sisteme turbo pe ce motoare nu merg cum merg care e principiul ce trebuie sa mai ai pe langa nos si toate cele dar in primul rand cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e sa iti iei permisul si o masina cu care sa te inveti in primul an de practica nu un 318 pe care sa pui NOS !

"In viata derapezi / Mai repede decat crezi
Pe strada, in parcuri sau canale / Vezi destule dovezi"
AxL MoDo is offline   Reply With Quote
Old 01-02-15, 20:04   #3
Nicu21gl

Stage 1

1. Nu imi este greu dar in timpul asta pot face altceva ce ar fi util.
2. Exact
3. -
4. Exact ca la punctul 1.
5. Pe faza scurta m-am gandit dar nu stiu exact cum va arata
6. Am aflat ca sunt interzise in Romania dar ma voi informa
7. Am specificat ca am varsta 18+
8. Nu am spus ca ma sperie pretul dar nu stiu cat ma ajung deasta spun.
9. M-am gandit sa dea un aspect placut in exterior cat si in interior
10. Chiar nu aberez,acest lucru se poate face mai greu,dar se face

Parerea ta :

Trecand pe langa aceste aspecte nu e o masina pentru ce vrei tu sa faci daca chiar ai atatia bani si visele astea cu NOS etc... Ar trebui sa studiezi putin problema motoarelor pe ce motoare merg sisteme turbo pe ce motoare nu merg cum merg care e principiul ce trebuie sa mai ai pe langa nos si toate cele dar in primul rand cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e sa iti iei permisul si o masina cu care sa te inveti in primul an de practica nu un 318 pe care sa pui NOS !

Parerea mea despre comentariul tau :

1. Masina nu este creeata pentru acest lucru,dar cu multi bani si multa munca se paote face acest lucru.
2. Vise cu NOS? Serios?
3. Am specificat ca voi schimba si motorul daca nu are capacitatea de a folosi NOS
4.Am permis si o masina dar am spus ca vreau ceva diferit nu orice masina
5. Exact ca la punctul 3.
Old 01-02-15, 20:39   #4
AxL MoDo

Stage 4

AxL MoDo's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Nicu21gl View Post
1. Nu imi este greu dar in timpul asta pot face altceva ce ar fi util.
2. Exact
3. -
4. Exact ca la punctul 1.
5. Pe faza scurta m-am gandit dar nu stiu exact cum va arata
6. Am aflat ca sunt interzise in Romania dar ma voi informa
7. Am specificat ca am varsta 18+
8. Nu am spus ca ma sperie pretul dar nu stiu cat ma ajung deasta spun.
9. M-am gandit sa dea un aspect placut in exterior cat si in interior
10. Chiar nu aberez,acest lucru se poate face mai greu,dar se face

Parerea ta :

Parerea mea despre comentariul tau :

1. Masina nu este creeata pentru acest lucru,dar cu multi bani si multa munca se paote face acest lucru.
2. Vise cu NOS? Serios?
3. Am specificat ca voi schimba si motorul daca nu are capacitatea de a folosi NOS
4.Am permis si o masina dar am spus ca vreau ceva diferit nu orice masina
5. Exact ca la punctul 3.
Prietene am impresia ca nu sti cat costa chiria unei butelii de NOS cum se procura ea si pe ce masini si in ce conditii poate fi folosit... Ori ce motor vei pune v'or trebui modificari foarte multe de facut, daca era asa usor de pus avea toata lumea ca asa e romanu dar gandeste matur ! Eu stiu ca e zvacul de 18 ani cand nu sa uscat nici cerneala pe permis si vrei sa fi reisar am vazut ca tu cauti si curse ilegale si legale dar... In fine raman la ideea ca esti prea copil de aici si mentalitatea de care dai dovada ! Abea astept sa vad ce masina iti iei si sunt curios daca o sa i pui macar o pereche de jenti ! Si eu pot deschide un topic in care sa spun ca imi iau un 1300 si i pun un V12, dar in realitate e imposibil !
AxL MoDo is offline   Reply With Quote
Old 01-02-15, 21:07   #5
daman

Stage 5

daman's Avatar

ai adrenalina in sange...? sfatul meu ,fara sa te superi , este ca inainte sa te apuci de proiectul asta grandios sa inveti sa conduci responsabil pe drumurile publice. in rest iti doresc bafta si spor la treaba.
daman is offline   Reply With Quote
Old 03-02-15, 19:37   #6
Nicu21gl

Stage 1

Quote:
Originally Posted by AxL MoDo View Post
Prietene am impresia ca nu sti cat costa chiria unei butelii de NOS cum se procura ea si pe ce masini si in ce conditii poate fi folosit... Ori ce motor vei pune v'or trebui modificari foarte multe de facut, daca era asa usor de pus avea toata lumea ca asa e romanu dar gandeste matur ! Eu stiu ca e zvacul de 18 ani cand nu sa uscat nici cerneala pe permis si vrei sa fi reisar am vazut ca tu cauti si curse ilegale si legale dar... In fine raman la ideea ca esti prea copil de aici si mentalitatea de care dai dovada ! Abea astept sa vad ce masina iti iei si sunt curios daca o sa i pui macar o pereche de jenti ! Si eu pot deschide un topic in care sa spun ca imi iau un 1300 si i pun un V12, dar in realitate e imposibil !
Frate,eu am facut topicul pentru ajutor sa vad ce si cum,nu am zis ca imi pun motor de audi r8 pe 1300 Nu am spus ca fac 100%,vreau doar da sa stiu daca merita investitia. Am luat un bmw seria 3 pe 318 astazi si nu am postat ca sa ma aflu in treaba am postat ca sa aflu informatii. La faza cu tot romanu` ai dreptate
- Copyright 2024 4Tuning -