Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Closed Thread

Thread Tools
Old 31-01-12, 15:24   #61
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Default Re: Consum M3 in Bucuresti

Quote:
Originally Posted by Guwy View Post
Este mai usoara ( destul de mult cat sa se simta la consum ) si este S50 un motor care are cuplu de jos si nu este necesar sa apesi acceleratia ca nesimtitu' sa simti ca iti trage masina .
Intradevar la orele de varf nu are cum sa aiba un asemenea consum , atunci creste fara discutie ... conteaza foarte mult si traficu' .
IN SFARSIT UNU CARE ESTE CU PICIOARELE PE PAMANT !!!

IN VALCEA M-AM PLIMBAT 25 DE MINUTE CU M5 LU PROVENZANO....PE OBC MASINA A SCOS UN CONSUM DE 15.4 (VAZUT CU OCHII MEI )...si totusi VALCEA ESTE UN ORAS DESTUL DE LIBER !!!
SUNT CURIOS CAT CONSUMA M5 LUI TEA FATA DE CEL AL LUI PROVENZANO !!!

COMPARAND CA TEA MERGEA IN BUCURESTI SI PROVENZANO LA VALCEA !!!

SAU SA VINA PROVENZANO LA BUCURESTI SA IL BAG LA 9 DIMINEATA PE PRELUNGIREA GHENCEA SA PARCURGA UN DRUM PANA IN PIPERA !!!

SA VEDEM DACA OBC ul O IA RAZNA !

Last edited by Marian_nebunu; 31-01-12 at 15:29.
Marian_nebunu is offline  
Old 31-01-12, 15:42   #62
Guwy
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
IN SFARSIT UNU CARE ESTE CU PICIOARELE PE PAMANT !!!

IN VALCEA M-AM PLIMBAT 25 DE MINUTE CU M5 LU PROVENZANO....PE OBC MASINA A SCOS UN CONSUM DE 15.4 (VAZUT CU OCHII MEI )...si totusi VALCEA ESTE UN ORAS DESTUL DE LIBER !!!
SUNT CURIOS CAT CONSUMA M5 LUI TEA FATA DE CEL AL LUI PROVENZANO !!!

COMPARAND CA TEA MERGEA IN BUCURESTI SI PROVENZANO LA VALCEA !!!

SAU SA VINA PROVENZANO LA BUCURESTI SA IL BAG LA 9 DIMINEATA PE PRELUNGIREA GHENCEA SA PARCURGA UN DRUM PANA IN PIPERA !!!

SA VEDEM DACA OBC ul O IA RAZNA !
Nici un oras din Romania nu se compara cu Bucurestiul la aglomeratie si la nesimtirea soferilor bucuresteni iar drumu care il spui tu Mariane din Ghencea pana in Pipera la ora 9 este cam costisitor cu un ///M5 E39 mai bine o iei cu metroul si trebuie sa stai foarte bine cu nervii , cel putin eu inebunesc cand stiu ca trebuie sa parcurg un astfel de drum .
Guwy is offline  
Old 31-01-12, 16:24   #63
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Nici un oras din Romania nu se compara cu Bucurestiul la aglomeratie si la nesimtirea soferilor bucuresteni iar drumu care il spui tu Mariane din Ghencea pana in Pipera la ora 9 este cam costisitor cu un ///M5 E39 mai bine o iei cu metroul si trebuie sa stai foarte bine cu nervii , cel putin eu inebunesc cand stiu ca trebuie sa parcurg un astfel de drum .
Frate cand spui 10% consum in Bucuresti eu la asta ma refer !!!

Traficu ala DE BUCURESTI ADEVARAT/AGLOMERAT/CU SEMAFOARE LUNGI !!!Si sigur fac pariu ca nici Jointu nici Jimgod,nici Sharky nu vor avea consum de 10% !!! SUNT SIGUR SIGUR !!
nu traficul de noapte unde vezi mai multe echipaje de politie decat masini !!!

AAAAAAAAA SI EU CAND MERG CU GOLFU NOAPTEA 11-12 SUNT SIGUR CA NU CONSUMA MAI MULT DE 7 % !!! CA DIN A 5 NU IES SI MERG NUMAI CU 50 LA ORA !!!

ASA CA ........... DACA COSTIN SPECIFICA (MASINA MEA CONSUMA 10% NOAPTEA CAND NU E NIMENI IN ORAS SI MERG LINISTIT (DESII TOTI CARE AU BMW URI STIU CA ATUNCI E CEL MAI FRUMOS SA ALERGI BMW NOAPTEA CA E LIBER ORASU ) DA ARE DREPTATE MASINA LUI ATAT II CONSUMA 10% DAR ALA NU MAI ESTE UN MERS URBAN,ESTE UN CONSUM ,MIXT AVAND IN VEDERE ORA SI FAPTUL CA NU STAI LA SEMAFOARE,NICI LA COZI DE MASINI ETC !!!
Marian_nebunu is offline  
Old 31-01-12, 16:29   #64
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
Originally Posted by JimGod
sa iti mai spun consumul la m3 cand era in rodaj si nu il turam mai sus de 2000rpm?10% in oras si 7% afara.greu de crezut aa?si culmea ca nu vorbesc din auzite,vorbesc din propria experienta.

10 % in oras ?????? LA ORA 5 DUPA AMIAZA MASINA NU CONSUMA 10 % !!!

afara 7% - 8% nu e greu de crezut !!!

dar 10% in BUCURESTI !!!
ESTE NESIMTIRE SA FACI O ASEMENEA AFIRMATIE !!! O SA TE CREADA DOAR CEI CARE SE DUC LA ILUZIONISTI MAI DES CA EU NU CRED ASTA !!!
MA REPET A3 OARA CA IN BISERICA (TATA ARE DIESEL 2.0 TDCI SI ARE CONSUM DE 8% IN ORAS ) !!! E DIESEL!ARE 4 PISTOANE,4 INJECTOARE SI COMBUSTIBILUL FOLOSIT DE MASINA ESTE MOTORINA !!! MASINA CU 80.000 DE KM... MOTOR EURO 4 !!!

IN NICI NU CAZ BENZINA ,IN NICI UN CAZ 3.000 CM,NICI UN CAZ 6 INJECTOARE !!!NICI UN CAZ BENZINA !!! NICI UN CAZ EURO 1 !!!

EU INTELEG CA VRETI SA VA LAUDATI MASINILE SI CA NUMAI VOI AVETI MASINILE INTR-O STARE BUNA SI PE LANGA FAPTUL CA SUNT BUNE CONSUMA SI PUTIN DAR TOTUSI HAI SA NE REZUMAM LA REALITATE !!!

Sharky pune faptul ca la voi Valcea nu e un oras aglomerat !!!
Hai la Bucuresti bag eu 55 de roni si vedem cati km mergi tu in Bucuresti la ora 5-6 dupa amiaza si daca tu ai dreptate te las sa te pisi pe mine la propriu si nu doar pe tine si pe Jimgod si pe toti cei care cred ca o masina cu 286 de cai poate consuma 10% in oras cand consumul dat de producator (Care stim cu totii ca este declarat in general cu 1L 2L MAI PUTIN) este de 12% LA UN M3...
M3 lui Costin consuma 10% !!! II CONSUMA 10% CA MERGE VINERI SEARA LA ORA 11 CAND NU E NICI DREACU IN ORAS !!!
SA SCOATA MASINA IN PLINA ZI LA 9 DIMINEATA,SAU LA 6 DUPA AMIAZA SA VEDEM CE CONSUM ARE ????????????????????????????????????????

VA RESPECT PE TOTI SI CHIAR ASTEPT UN RASPUNS !!!
NU AM FOST IRONIC,NU AM VRUT SA IMI BAT JOC DE NIMENI,SAU SA IAU PESTE PICIOR..
DE DATA ASTA CHIAR AM FOST FOARTE SERIOS ,SI IMI DORESC UN RASPUNS LA FEL DE SERIOS !!!

Aoleu dar agitat mai esti))
AnDrEiCa is offline  
Old 31-01-12, 16:45   #65
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa View Post
Aoleu dar agitat mai esti))
am renuntat la acidulate de vreo 6 luni...dar vad ca inca nu au disparut efectele negative ))
Marian_nebunu is offline  
Old 31-01-12, 18:20   #66
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Arrow Re: Consum M3 in Bucuresti

In continuare multa vorba...

Eu am spus ca daca sunt doritori accept provocarea si fac pariu pe ABSOLUT ORICE SI ORICAT.
Si v-as ruga sa cititi mai atent inainte sa postati si sa infloriti de la un post la altu.
Am spus clar: DIN PROPRIA EXPERIENTA!Eu nu stau in Bucuresti,Timisoara sau Craiova... si am spus de asemenea destul de clar si orele la care m-am referit,adica de la ~18:00 pana la ~12:00.

Vorbiti in continuare ca este moca... Stiti cum e.. cainii latra,ursu` merge... dar se mai si opreste si ...

Eu nu am nici cel mai mic interes sa mint si mai ales nimic de castigat.M-am gandit ca poate informatiile date de mine pot fi de folos dar se pare ca pe forum sunt decat 2 variante.. stiutori si avuti sau prosti si saraci.. si se pare ca eu sunt ala prost si sarac...

NOTE: Consumul nu se face in 20 de min....

EDIT: Si cu asta am incheiat orice fel de discutie!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Comparation 325i - 328i.jpg
Views:	159
Size:	240.0 KB
ID:	2313207  
@

Last edited by sharkylete; 31-01-12 at 18:42.
sharkylete is offline  
Old 31-01-12, 19:14   #67
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: TOPIC INUTIL

Quote:
Originally Posted by sharkylete View Post
Eu acest topic il vad inutil si moderatorii stau si dau ban si warn la alti utilizatori pentru chestii care pot fi trecute cu vederea mult mai usor decat aberatiile din topicul asta.
Eu postarile tale le vad agresive, si nu vad sa te fi penalizat pentru iesirile tale.
Mai vad si ca-ti dai cu parerea despre activitatea moderatorilor pe topicul asta fara sa stii ca sunt aproape de 100 (O SUTĂ!) de postări şterse, nenumărate penalizări şi o mulţime de posturi editate.
Dar deh... hai să mai dăm cu pietre, mai înjurăm un user, că doar suntem în faţa blocului la scuipat seminte...
aleks is offline  
Old 31-01-12, 19:17   #68
syl_325

Stage 5

syl_325's Avatar

Member of:
[Unknown Racers]

Quote:
Probabil ca te framanta de ce masina lu' Costin cu motor 3.0 consuma mai putin decat gunoiul tau de motor 2.5 si ai zis sa deschizi un topic sa intrebi pe toata lumea .
Incearca in continuare acolo sa schimbi arcurile alea la supape fara sa dai chiulasa jos , poate reusesti prin 3012 asa ...
Numai topicuri si posturi idioate creezi , nimic bun sau folositor !
Moderatorilor dormiti ce faceti ?
La ce foloseste topicul asta , ajuta pe cineva ?
+1. Fratilor nu imi vine sa cred ce vad aici, rai mai sunteti. Il cunosc asa putin pe Costin si nu cred ca este un om caruia ii place sa minta si sa inventeze.
A muncit enorm la masina aia si eu cred ce a spus el despre consum. Nu a specificat ca a mers in trafic bara la bara prin prelungirea ghencea, pipera sau ce exemple mai dati voi. Eu va propun sa fiti mai calmi si sa ganditi putin inainte sa vorbiti. Ma rog, unii dintre voi.

BMW E36 Drift Car
AER CONDITIONAT SI JALUZELE VERTICALE

Vanzare , Montaj , Service
Tel : 0767499512
www.aerconditionat.co

Last edited by aleks; 31-01-12 at 19:46.
syl_325 is offline  
Old 31-01-12, 19:25   #69
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs up Re: TOPIC INUTIL

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Eu postarile tale le vad agresive, si nu vad sa te fi penalizat pentru iesirile tale.
Mai vad si ca-ti dai cu parerea despre activitatea moderatorilor pe topicul asta fara sa stii ca sunt aproape de 100 (O SUTĂ!) de postări şterse, nenumărate penalizări şi o mulţime de posturi editate.
Dar deh... hai să mai dăm cu pietre, mai înjurăm un user, că doar suntem în faţa blocului la scuipat seminte...
Da scuza-ma.. era nornal .. ma gasesti pe mine oaia neagra din tot topicul...

Daca vezi ca mai mult stergi/modifici decat sa citesti pe un topic nu inteleg de ce nu iei/luati masuri mai drastice.Daca tu consideri ca si eu merit o sanctiune chiar te rog sa o aplici!

Eu spre deosebire de diversi useri consider ca am fost destul de ON-TOPIC si cu argumente reale!

Acum ramana la aprecierea fiecaruia!
Nu ma refeream ca nu va faceti "treaba" pe deplin doar ca sunteti prea indulgenti in unele cazuri inutile!

Numai bine!
sharkylete is offline  
Old 31-01-12, 19:40   #70
fan3xxl

Stage 5

fan3xxl's Avatar

Thumbs down Re: Consum M3 in Bucuresti

Asta este un forum plin de critici si de "cunoscatori"...tocmai de aia multi inchid topicuri pe aici sau multi prefera nici sa nu deschida, omul a spus ca a scos un consum de 10%, nu e precizat o ora, sau un interval orar. Dar cum pe aici sunt multi cunoscatori s`au mai scris 2 pagini de aberatii....
@Marian...tu peste tot pe unde postezi, te certi cu lumea si aberezi...nu crezi ca sa saturat lumea de aberatiile tale? Eu te inteleg, ai avut BMW...foarte bine, dar acum ca tot ai golf, nu inteleg de ce nu te duci tu in viteza a5a pe sectiunea VW si lasa`ne in pana mea in pace....Vi aici si compari consumul unui M5 E39 cu consumul unui M3 E36...nici nu iti imaginezi cat de stupid suna si cat de mult am putut sa rad...te mai dai si mare cunoscator....stii macar diferentele de greutate dintre cele doua masini?...Nu te obosii sa imi dai vreun raspuns, NU AM NEVOIE DUPA CUM TI`AM MAI ZIS, ti`am citit posturile si am observat IQ`ul tau si nivelul de cunostinte generale care il ai...
Bacteriile sunt singura cultura pe care o au unii oameni!
fan3xxl is offline  
Old 31-01-12, 20:42   #71
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Lumea trebuie sa se calmeze totusi. Costin are tot respectul meu la cum a lucrat la masina pana acum , stiu cat de greu e si cat de frustrant e sa atingi un anumit target. Nu tin partea nimanui , si mie mi sa parut deplasata aceasta afirmatie , poate o consuma acel m3 10 litri in bucuresti , dar doar in anumite conditii . Imi plac disputele pe diferite teme tehnice etc , dar fara sa ne atacam ca chiorii intre noi , eu personal nu suport lucrul asta !
DEVIL's Style is offline  
Old 31-01-12, 20:56   #72
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by sharkylete View Post
)

Si stiti cum e cu prostu` fudul.. ca nu e destul pana nu moare de grija altuia...

Asa imi ziceau si mie... maaa 2.8?!?! consuma de sparge!NU ESTE ADEVARAT.
Este adevarat,daca schimb numai in 6/7mii consuma rau dar daca mergi ca un om normal consumul este ok si eu sunt dispus sa o fac pe proba cu oricine si la pariu,cu plinul facut,parcursi 100km si facut iar plinul ca mie la drum intins daca merg civilizat fara sa sar de 2500/rpm mie nu imi sare consumul de 6%.
Si de asemenea, sunt dispus sa accept acelasi pariu pentru consum urban ca nu sare de 10,5% pana in ora 12 si dupa ora 18.
Eu habar n-am cat consuma M3 ul dar 2.8 am si eu si cat zici tu ca consuma e cam tras de par...

La drum intins nu consuma 6 nici la vale .. Atat scot consum la 1.5 dci .

LA drum daca mergi normal cu masina e in jurul lui 8 consumul . In oras depinde in care si de trafic dar 10 nu e posibil . Poate de la 12 in sus .

Eu am media de 12 acum la masina mea , poate 13 ca n-am calculat exact .
SAX1987 is offline  
Old 31-01-12, 21:00   #73
fan3xxl

Stage 5

fan3xxl's Avatar

Quote:
Originally Posted by SAX1987 View Post
Eu habar n-am cat consuma M3 ul dar 2.8 am si eu si cat zici tu ca consuma e cam tras de par...

LA drum daca mergi normal cu masina e in jurul lui 8 consumul . In oras depinde in care si de trafic dar 10 nu e posibil . Poate de la 12 in sus .

bai baiatule, tu ai gandit inainte sa postezi? fara suparare acum )) care e diferenta de greutate intre masina ta si a lui sharky?....consum de 1.5 la dci zici? ce greutate are masina aia cu motor de 1.5? te`ai gandit oare cat se chinuie motoru ala sa traga caroseria aia?....eu unul cred consumul lui sharky....
fan3xxl is offline  
Old 31-01-12, 21:03   #74
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs down Re: TOPIC INUTIL

Quote:
Originally Posted by SAX1987 View Post

Da .. asa e.. Mie in oras nu mi-a sarit consumul pe OBC de 10.5,si OBC`ul a fost calibrat de e_emu... poate nu l-a facut cum trebuie...

Poate sunt toate dereglate.. sa le ia dracu`.. si pompa,si buzunaru,si computeru`.. numai erori.. plm .. asa am avut eu ghinionu` sa le prind stricate...

De ce nu profitati de ocazie si puneti macar 500E la bataie.. sa vedem cine are dreptate!

EDIT: NU are rost sa dau nume pe aici inutil.. dar fac pariu ca sunt multi care cunosc situatia foarte bine(mai ales cei care "si-au bagat nasu" la masina) si doar citesc si se amuza.. si bine fac.. prost eu ca am dat mai multa atentie subiectului si nu trebuia.

Last edited by sharkylete; 31-01-12 at 21:08.
sharkylete is offline  
Old 31-01-12, 21:05   #75
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by fan3xxl View Post
bai baiatule, tu ai gandit inainte sa postezi? fara suparare acum )) care e diferenta de greutate intre masina ta si a lui sharky?....consum de 1.5 la dci zici? ce greutate are masina aia cu motor de 1.5? te`ai gandit oare cat se chinuie motoru ala sa traga caroseria aia?....eu unul cred consumul lui sharky....

Da tu ce esti ? avocatul lui jimgold sau a altora? Vino cu ceva concret , cum au facut si ceilalti
Sharky , consumul pe 2.8 ul ala e destul de credibil , eu personal nu as face pariu cu tine , dar la m3 o sa ma bag , daca jimgod o sa accepte un pariu prietenesc [ daca pot sa invat o lectie de pe urma asta , de ce nu ] , dar doar consum la pompa , ca in bc nu am nici eu incredere !

Last edited by aleks; 31-01-12 at 21:19.
DEVIL's Style is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -