Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Closed Thread

Thread Tools
Old 31-01-12, 21:07   #76
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]
Default Re: Consum M3 in Bucuresti

Quote:
Originally Posted by fan3xxl View Post
bai baiatule, tu ai gandit inainte sa postezi? fara suparare acum )) care e diferenta de greutate intre masina ta si a lui sharky?....consum de 1.5 la dci zici? ce greutate are masina aia cu motor de 1.5? te`ai gandit oare cat se chinuie motoru ala sa traga caroseria aia?....eu unul cred consumul lui sharky....
CU tine nu discut ca esti pe langa subiect + esti lingau .
Quote:
Originally Posted by sharkylete View Post
Da .. asa e.. Mie in oras nu mi-a sarit consumul pe OBC de 10.5,si OBC`ul a fost calibrat de e_emu... poate nu l-a facut cum trebuie...

Poate sunt toate dereglate.. sa le ia dracu`.. si pompa,si buzunaru,si computeru`.. numai erori.. plm .. asa am avut eu ghinionu` sa le prind stricate...

De ce nu profitati de ocazie si puneti macar 500E la bataie.. sa vedem cine are dreptate!
Eu am zis la un mers normal ..nu lasata la vale scoasa din viteza si schimbat la 2000 ture . Un consum exact se face pe mai multi km .
SAX1987 is offline  
Old 31-01-12, 21:08   #77
fan3xxl

Stage 5

fan3xxl's Avatar

cu ce sa vin concret? te dai cunoscator BMW...la ce sa vin cu ceva concret daca tu deja le stii pe toate....masina lui sharky am vazut cat consuma, mi`a aratat chiar el...si nu e greu sa gandesti logic si sa te documentezi, nu trebuie sa fi avocat sa faci asta....dar cum tu poate ai un IQ care este echivalent cu temperatura actuala de afara....am sa te las in pace. la revedere....
PS: Imi cer scuze ca te deranjez, nu e un forum public? ti la cumparat tie mamica ta? e al tau personal?

SAX...lingau? pe langa subiect? dar pe matrimoniale eu nu sunt...pe cand tu....continua sa bucataresti....dupa cum am zis...ma repet...am vazut cat consuma masina lui sharky.....asa ca lasa`ma
Bacteriile sunt singura cultura pe care o au unii oameni!

Last edited by aleks; 31-01-12 at 21:11.
fan3xxl is offline  
Old 31-01-12, 21:12   #78
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
cu ce sa vin concret? te dai cunoscator BMW...la ce sa vin cu ceva concret daca tu deja le stii pe toate....masina lui sharky am vazut cat consuma, mi`a aratat chiar el...si nu e greu sa gandesti logic si sa te documentezi, nu trebuie sa fi avocat sa faci asta....dar cum tu poate ai un IQ care este echivalent cu temperatura actuala de afara....am sa te las in pace. la revedere....
PS: Imi cer scuze ca te deranjez, nu e un forum public? ti la cumparat tie mamica ta? e al tau personal?

SAX...lingau? pe langa subiect? dar pe matrimoniale eu nu sunt...pe cand tu....continua sa bucataresti....dupa cum am zis...ma repet...am vazut cat consuma masina lui sharky.....asa ca lasa`ma

Spre deosebire de tine , chiar sunt si noi vorbeam de consum de m3 nu de 2.8 [ in ciuda diferentei mici de cilindree sunt 2 motoare complet diferite ]. Pune mana pe o carte despre motoare si ai sa iti dai seama ce vorbesc

PS ; consumul lui sharky il cred si eu stai calm , la m3 e mai dificil !

Last edited by aleks; 31-01-12 at 21:20.
DEVIL's Style is offline  
Old 31-01-12, 21:17   #79
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Asta este un forum plin de critici si de "cunoscatori"...tocmai de aia multi inchid topicuri pe aici sau multi prefera nici sa nu deschida, omul a spus ca a scos un consum de 10%, nu e precizat o ora, sau un interval orar. Dar cum pe aici sunt multi cunoscatori s`au mai scris 2 pagini de aberatii....
@Marian...tu peste tot pe unde postezi, te certi cu lumea si aberezi...nu crezi ca sa saturat lumea de aberatiile tale? Eu te inteleg, ai avut BMW...foarte bine, dar acum ca tot ai golf, nu inteleg de ce nu te duci tu in viteza a5a pe sectiunea VW si lasa`ne in pana mea in pace....Vi aici si compari consumul unui M5 E39 cu consumul unui M3 E36...nici nu iti imaginezi cat de stupid suna si cat de mult am putut sa rad...te mai dai si mare cunoscator....stii macar diferentele de greutate dintre cele doua masini?...Nu te obosii sa imi dai vreun raspuns, NU AM NEVOIE DUPA CUM TI`AM MAI ZIS, ti`am citit posturile si am observat IQ`ul tau si nivelul de cunostinte generale care il ai...
ASA IE !!!

Last edited by Marian_nebunu; 31-01-12 at 21:32.
Marian_nebunu is offline  
Old 31-01-12, 21:18   #80
SAX1987

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Si eu cred consumul lui sharky

Daca o lasa la vale sau impinge cineva din spate.
SAX1987 is offline  
Old 31-01-12, 21:20   #81
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Exclamation Re: TOPIC INUTIL

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
Da tu ce esti ? avocatul lui jimgold sau a altora? Vino cu ceva concret , cum au facut si ceilalti , ca de papagali eu sunt satul amice !

Sharky , consumul pe 2.8 ul ala e destul de credibil , eu personal nu as face pariu cu tine , dar la m3 o sa ma bag , daca jimgod o sa accepte un pariu prietenesc [ daca pot sa invat o lectie de pe urma asta , de ce nu ] , dar doar consum la pompa , ca in bc nu am nici eu incredere !
Pai am specificat de la inceput ca nu se face pariul pe BC... se face plinul .. dupa 100km iar plinul... simplu!
Si am uitat sa mai precizez faptul ca nu prea mai este nici stock...

Nu cred ca as fi atat de retardat sa o tin una si buna ca e ca mine daca nu ar fi asa!M-as fi dat la fund intr-un fel sau altu` cum fac altii...

Avand in vedere ca el pe detaliile tehnice de fabrica(am vazut ca sunt multi care nu fac diferenta intre teoretic si practic)are consum de 6.2 la o viteza de 90km/h(ceea ce inseamna un mers civilizat) nu inteleg de ce nu crede lumea ca as putea sa scot consum de 6...

Aaaa ba da.. inteleg.. e mai misto polemica pe un forum .. sa stai sa aberezi asa la infinit... sa fie unu` mereu mai ciumeg ca altu`...
@
sharkylete is offline  
Old 31-01-12, 21:30   #82
SAX1987

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]
Default Re: TOPIC INUTIL

Quote:
Pai am specificat de la inceput ca nu se face pariul pe BC... se face plinul .. dupa 100km iar plinul... simplu!
De cate ori ai facut consumul cu metoda asta ?

Daca vrei pariuri mergi la o casa de pariuri si vezi ce meciuri sunt azi

Quote:
Si am uitat sa mai precizez faptul ca nu prea mai este nici stock...
Ce "modificari" are ??
Daca il faci turbo va creste doar cu 1.5 litri consumul..o nimica toata .. 7.5 tot e bun
SAX1987 is offline  
Old 31-01-12, 21:30   #83
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Hai sa lamurim odata pentru totdeauna un aspect :

Una e 2.8/2.5 si alta e motorul de m3 e36 3.0 de 286 de cai !

Sax , intreabal pe baiatul ala cu bmw-ul e38 728 [ de la mine din oras ] ce consum are la mers prin oras si in afara cu tancul ala si ai sa vezi ca pe e36 e destul de credibil acel consum !
DEVIL's Style is offline  
Old 31-01-12, 21:35   #84
SAX1987

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Si eu consum 11 in oras dar aici local fara semafoare si cu 3 masini pe strada daca schimb pe la 3000 ture .

Eu nu contrazic consumul din oras {si ala e tras de par putin} eu contrazic cei 6 litri la drum intins .
SAX1987 is offline  
Old 31-01-12, 21:37   #85
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs down Re: Consum M3 in Bucuresti

Sax incepi cu niste insulte gratuite... care nu isi au rostul!
Eu am vorbit cat se poate de serios si voi toti o dati numai in jargoane de coltu` strazii... pe tine cel putin nu te-am bagat in seama deloc.
Am modificat si eu masina cum am vazut prin NFS ca se face.
Si ma refeream sa facem pariu ca sa avem ceva concret... nu doar vorbe in vant si presupuneri...
Si am lansat`o ca o provocare pentru voi ca voi o tineti sus si tare ca e ca voi!
Pai hai sa vedem care are dreptate.

Nu vedeti ca evitati si va comportati ca niste copiii?!
Sunteti penibili!
sharkylete is offline  
Old 31-01-12, 21:37   #86
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Make FORD
Model Mondeo, 2008¼ Model Year Onwards
Specification 2.0 Duratorq TDCi (140PS) Saloon
Year 2008
Engine Size 1997 cc
Fuel Type Diesel
Transmission M6
Fuel Consumption Metric (litres/100km)
Urban 7.6 l/100 km
Extra-Urban 4.9 l/100 km
Combined 5.9 l/100 km

adica o masina de 2.8 benzina consuma cu 1 litru mai mult la mers (afara)
la ce viteza la 70 la ora probabil...
ca la 130 de km limita pe autostrada nu cred eu ca iti ia 6% cred ca ia un 9% !!!
Marian_nebunu is offline  
Old 31-01-12, 21:39   #87
sharkylete
BMW Driver

Stage 5

sharkylete's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs down Re: Consum M3 in Bucuresti

Acum mi-am dat seama ca de fapt SAX nici nu a citit toate posturile... sau are memoria scurta...
sharkylete is offline  
Old 31-01-12, 21:47   #88
SAX1987

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Quote:
Sax incepi cu niste insulte gratuite... care nu isi au rostul!
Eu am vorbit cat se poate de serios si voi toti o dati numai in jargoane de coltu` strazii... pe tine cel putin nu te-am bagat in seama deloc.
Am modificat si eu masina cum am vazut prin NFS ca se face.
Si ma refeream sa facem pariu ca sa avem ceva concret... nu doar vorbe in vant si presupuneri...
Si am lansat`o ca o provocare pentru voi ca voi o tineti sus si tare ca e ca voi!
Pai hai sa vedem care are dreptate.

Nu vedeti ca evitati si va comportati ca niste copiii?!
Sunteti penibili!
Eu nu te-am jignit cu nimic . Chiar imi place mult masina ta .

Eram curios de modificarile motorului , poate ai inteles tu altceva .

Unchiu meu are 1.5 dci ..acum are 5.8 in bord media . O sa-i recomand un bmw cu motor de 2800 ....

Last edited by SAX1987; 31-01-12 at 21:50.
SAX1987 is offline  
Old 31-01-12, 21:51   #89
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by SAX1987 View Post
Eu nu te-am jignit cu nimic . Chiar imi place mult masina ta .

Eram curios de modificarile motorului , poate ai inteles tu altceva .

Unchiu meu are 1.5 dci ..acum are 5.8 in bord media . O sa-i recomand un bmw cu motor de 2800 ....
Si eu tatalui meu care are un Mondeo 2.0 tdci am sa-i recomand tot un Bmw cu motor de 2800 sau 3000 !!! sunt economice !
Marian_nebunu is offline  
Old 31-01-12, 21:54   #90
SAX1987

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Am avut si 2.0 si clar 2.8 ul e mai economic in unele situatii mai ales pe caroserie mai grea dar pana la exagerari de 6 litri e mult !!!

Inca n-am primit raspuns ce e a modificat la motor

Trebuie sa ies acum dar astept cu interes postarile voastre : D
SAX1987 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -