Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 20-10-10, 01:19   #16
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

Default Re: Preturi E36

Quote:
Originally Posted by exploitu View Post
Spune si tu concret ce vrei. Sedane-urile sunt mai
Un e36 e greu de intretinut, daca mergi mult bagi si 500 mii pe zi DOAR BENZINA + ce mai schimbi, ulei, filtre, antigel, articulatii, gume de iarna, freon ETC ETC ETC.
Nu mai speria omu aiurea , E36 este o masina care se intretine foarte usor si ieftin (pe langa altele , E46 de exemplu) , preturile la mai toate piesele sunt avantajoase (si aici ma refer la piese originale) . Consumul nu este nici el ceva de speriat , cel putin eu consider ca un consum de 11% in oras este cat de cat rezonabil , daca nu stai in Buc cred ca scoti si mai bine .
Old 25-10-10, 16:06   #17
hdc77ro

Stage 5

hdc77ro's Avatar

100% de acord cu post ul anterior al colegului.
as mai adăuga că acele "bmw"-uri de 2000, 2500 de euro nu sunt tocmai de cumparat si tinut īn anul 2010. Sunt afaceri numai pentru cei care le vānd. De fapt la banii respectivi se cumpara doar ce a mai ramas dintr-un bmw. (furtune coapte, valve duse, electrovalve defecte, garnituri, semeringuri etc si am enumerat doar cateva fără să luam in calcul suspensia si alte detalii legate de caroserie). Deci, recomand tuturor celor care doresc un e36 doua variante:
1. cea ieftina la achizitie si apoi multa rabdare cu mecanicii, nervi cu piesele contrafacute, diverse defecte ascunse etc.
2. cea scumpa, pe verificate cu facturi, de la pasionati care si au intretinut masinile cu multa grija si care il scapa de noul proprietar de unele neplaceri, atentie de unele u de toate.

bafta tuturor detinatorilor si viitorilor posesori de E36, masina este un mit, merita condusa oferind senzatii unice.
Old 07-11-10, 13:28   #18
avrelius

Stage 5

E36 este intr-adevar o masina super chiar si acum care este mult mai buna ca multe masini noi.Imi pare rau sa vad ca preturile la ele au scazut.Cu ,,exploitu,, sunt si nu de acord cand face referire la accesorii originale gen bari M si jante si etc.Pai la noi aici in Bucuresti cand se fura de pe masinile astea orice tu mai pui originale?Eu cumpar la 2 saptamani oglinzi.Crezi ca le mai caut originale?
In fiecare duminica ma uit in vitan pe la masini.In special la E36.Si sunt asa:gioarse si ieftine sau bune si scumpe.Deci voi hotarati de care luati.(si mai sunt baietii care sint cica in criza -ma umfla rasu la fazele astea)
avrelius is offline   Reply With Quote
Old 07-11-10, 13:41   #19
apache

Stage 5

apache's Avatar

Quote:
Originally Posted by avrelius View Post
E36 este intr-adevar o masina super chiar si acum care este mult mai buna ca multe masini noi.Imi pare rau sa vad ca preturile la ele au scazut.Cu ,,exploitu,, sunt si nu de acord cand face referire la accesorii originale gen bari M si jante si etc.Pai la noi aici in Bucuresti cand se fura de pe masinile astea orice tu mai pui originale?Eu cumpar la 2 saptamani oglinzi.Crezi ca le mai caut originale?
In fiecare duminica ma uit in vitan pe la masini.In special la E36.Si sunt asa:gioarse si ieftine sau bune si scumpe.Deci voi hotarati de care luati.(si mai sunt baietii care sint cica in criza -ma umfla rasu la fazele astea)
intradevar,este pacat ca lumea isi urmeaza cursul firesc si evolueaza . preturile la o masina conceputa acu 20 de ani ar trebuii sa creasca nu sa scada.
apache is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -