![]() |
Preturi E36
Salut,
sunt intentionat sa cumpar un e36, dar bugetul meu este cam mic, 2500€ As vrea sa cumpar masina din germania, si ma tot uitam pe siteuri cu anunturi, gaseam masini la 1200/1500 € (318i 316i) As vrea sa stiu daca este un pret bun, sau e prea ieftin pentru o masina ca asta? Multumesc :) |
Re: Preturi E36
Eu anul trecut in luna noiembrie am cumparat un BMW . Mai exact un 318 i sedan din 93 , destule optiuni si pe deasupra si inscris . Am dat pe el fix 2300 de euro . Acum am vazut ca se invart tot pe la pretul ala , unele chiar si pe la 2000 .
|
Cu tot cu inmatriculare? :-)
|
Sedan as vrea :) nu conteaza jantele, nici clima.
Iarna nu este o problema pentru ca locuiesc in Italia si zapada e doar o zii pe an. As face in jur de 15km pe zi. :???: O alta intrebare, 325 tds consuma mult? Si se gasesc gata inmatriculate sub 2500€? multumesc :) |
Quote:
|
Oricum as inmatriculao in Romania, pentru ca aici asigurarea mar costa 1000€ :|
|
Scuzati postul dublu....
Sar merita un bmw rulat pe romania? Sau neaparat adus din strainatate? :) |
Consumul cum se comporta la un 318i?
:rolleyes2 |
Ok, ms mult.
Sper sa gasesc cv sub 2500€ cu tot cu inmatriculare. |
Pana in 2500 euro gasesti si in RO inmatriculate daca , cauti mai atent pe marile site-uri de vanzari auto.
|
Quote:
|
115 km imi ajung o saptamana :D
|
la 15 km pe zi ...plimbarica cu bicicleta ar fi ok
|
ah :)
nu cred ca as schimba la asa turatii mari :) |
scuzati de dublu post.
Am vazut ca la anu, se mareste din nou taxa de inmatriculare. Credeti ca se vor scumpii si bmw-urile gata inmatriculate? Ar fii bine sa ma grabesc sa cumpar pana la iarna unul? :) ms |
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning