Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 04-02-10, 09:51   #46
LordCaddy

Stage 5

LordCaddy's Avatar

Default Re: Incepator .. ce recomandati ?

Nu ii inteleg pe astia care dau comentarii de genu "frate tractiune spate....incepator...iarna vei muri ca eroul"........Sincer din proprie experienta e de 2 ori mai usor sa redresezi o masina cu tractiune spate,doar sa nu intri in panica.Daca o luam asa,orice masina ai avea pe zapada/polei..etc daca bruschezi frana,acceleratie...ajungi in santz...contrasens..
Old 12-03-10, 12:24   #47
r0n1n

Stage 4

r0n1n's Avatar

Ba baeti, voi sigur vorbiti de de nonM-uri?
r0n1n is offline   Reply With Quote
Old 18-04-10, 00:35   #48
adicaras16

Stage 3

adicaras16's Avatar

Sincer nuj dc atata tractiune spate k nuj ce ca nu stiu cum. . . am permisu de 2 luni masina de 1 an jum e30 fara experienta, dar daca merge frumos omu si nu se da in spectacol.nu are ce sa i se intample,cu spectacolu si cu tractiune fata poate muri mult mai usor ...cum iti este scris ! nu iti poti schimba destinu .o seara placuta in continuoare
adicaras16 is offline   Reply With Quote
Old 18-04-10, 05:53   #49
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

nici nu stii sa scrii corect si vrei sa te credem ca ai urs de 1 an jumate si permis de o luna ?
69WRX is offline   Reply With Quote
Old 18-04-10, 11:31   #50
adicaras16

Stage 3

adicaras16's Avatar

Ce e asa greu de crezut ?.DA asa e ! si eu nu cred k tractiunea spate e chear asa periculoasa ... sincer ! fiecare isi cumpara masina de care vrea , cand iti e sa te duci ...te duci ! nu treb neaparat sa ai tractiune in spate cand unu intra in tine si te face praf ! Si mie nu tata mia cumparat masina ci io din banii mei stransi din munca mea ,si sunt mandru ca am realizat ce am vrut !
adicaras16 is offline   Reply With Quote
Old 26-04-10, 22:15   #51
Robber_cs

Stage 5

Robber_cs's Avatar

Ati speriat baiatu asta degeaba...pfoaii ...tractiune spate ....pfoaii atat putere pt inceput ....pfoai ...o sa dai drumu la ambreaj la prima plimbare si te duci in primu stalp .....
Eu am permis din 09/09 ...si prima mea masina a fost e36 325 ....si am mers pe zapada/gheata/ploaie si tot ce vreti voi ..ceata ...cele mai rele condintii ...ba chiar ma jucam pe la giratorii pe zapada ...si nici macar n-am zgariat masina .
La prima zapada am fost in poligon ...si m-am invartit cu masina in fiecare curba pana am invata sa o controlez in derapaj ...
Nu mai speriati atat baiatu ca vezi domnle voi astia care ati mers x ani pe FWD ...ati prins experienta necesara pt RWD ...si asa trebuie sa procedeze si el!
Atat timp cat ai putin cap ...si poti rezista tentatiilor nebunesti in primele 2-3 luni cand ai permis ...pana iti vine mintea la cap in privinta sofatului...o sa fie ok. N-a zis nimeni sa mergi cu 50km/h ca ai RWD ....dar nici peste 100km/h cand n-ai aderenta maxima.
Si daca te hotarasti sa iei RWD .....te sfatuiesc sa inveti sa o controlezi in derapaj(in locuri sigure).....crede-ma ca prinde bine ....( am evitat pe putin 3-4 accidente pe care nu le-as fi evitat daca nu ma dadeam pe zapada ).
Long story short : daca u vrei bmw ...i-ati bmw .....si aminteste-ti e PUTIN mai periculos ...si nu fa prostii in trafic ....vrei senzatii tari ...dute unde esti singur ...si have fun.
Robber_cs is offline   Reply With Quote
Old 26-04-10, 23:03   #52
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

ai 325td ? sau tds ?
Old 28-04-10, 14:34   #53
Robber_cs

Stage 5

Robber_cs's Avatar

Quote:
Originally Posted by 69WRX View Post
ai 325td ? sau tds ?
TD daca era pt mine intrebarea
Old 28-04-10, 21:24   #54
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

pai te lauzi esti incepator si ai 325....dar tu ai un 325 de 116 cai...asa ca nu mai induce lumea in eroare
Old 28-04-10, 22:48   #55
Robber_cs

Stage 5

Robber_cs's Avatar

Mai citeste odata postu meu si da-mi si mie quote unde m-am laudat ca am un 325 de 178 cai sau cat are ala pe benzina ....
Daca din ce am scris eu partea asta a contat pt tine cel mai mult ...atunci n-are rost sa continuam . Mi-am spus pct de vedere si experienta, ontopic ...nicidecum nu am avut vreo intentie sa ma laud ...de parca m-ar interesa daca as creste in ochii tai.
Cat despre indusu lumii in eroare ...era vb despre RWD si bmw ...nicidecum de motoare ...asa ca ...think again. Numai bine.
Old 30-04-10, 18:06   #56
55bbs
Banned

Stage 5

am tot urmarit postul si in fine..fiecare cu parerea lui...eu iti pot spune cazul meu si de aici tragi ce concluzie vrei....prima mea masina un e36 1.8is lasat blana jante late...incepator...mers cu ea pe ploaie vant nimic nu s a intamplat ..a doua masina e46 coupe 1.8i tot asa lasata jos maxim ..am mers pe zapada cu anvelope pe spate mai mult slick ca saa m a prins vremea si n am patit nimic ...acum detin tot un e46 coupe diesel si am mers pe zapezi urate rau si la munte si nu am patit nimic...sunt genu care o mai arunca de-a latu pe curbe mai trage de ea pana la limitare..k dehh e varsta ...in fine revenind la subiect..si nu am avut nici un eveniment si km tot am facut ...depinde de tine aici si de cat de capabil sti k esti ...adica parerea mea nu te hazarda aiurea ... tu alegi
55bbs is offline   Reply With Quote
Old 30-04-10, 18:11   #57
55bbs
Banned

Stage 5

aici depinde si de tine foarte mult..cat de capabil esti ...nu stiu ce sfat sa iti dau ...depinde numai si numai de tine...nu te lua dupa ce zice lumea ca bmw u e mortal...intradevar poate deveni mortal dar numai din cauza soferului...sunt la al 3 lea bmw si cel mai slab a avut motor de 1.8 is 140 cp care l am luat cand eram incepator..nu am patit nimic am mers si iarna cu anvelope sterse si n am mai murit .... acum depinde de tine si cat de costient esti ce inseamna sa fi responsabil cand te urci la volan...o zi buna sper sa te mai fi lamurit putin
55bbs is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -