Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Am suspensie reglabila care acum cred ca e lasata la un aprox -6, jante 8.5J, ET 35 cu 215/45/17 si imi atinge putin cand iau maxim, aripi neroluite. Pe spate am gasit mici urme cum ca ar fi frecat putin pe telescop da nu sunt sigur daca sunt de la aceleasi jante.
Acum problema mea: cablurile pentru frana de mana care duc la o punte cu discuri au aceiasi lungime la coupe cat si la sedan?
Quote:
Originally Posted by klaus_e36
Stie cineva cum se regleaza proiectoarele de ceata la e36? Am impresia ca unu bate mai sus decat celalalt.
Langa fiecare proiector, in grila, ai 2 gauri. Una pe pentru a scoate proiectorul si una e pentru reglaj. Nu mai stiu exact care si cum e dar la cea cu reglaj e de regula un surub in cruce(philips). Bagi o surubelnita si invarti de el.. vezi cum se duce in sus sau in jos.
Cat de curand o sa-mi cumpar praguri de M si vreau sa va intreb, ce mai trebuie achizitionat pe langa ele?
Am vazut ca vin prinse in cleme, cam cate cleme pe prag? Acestea se prind in suruburi de pragul de tabla?
Trebuie si ceva garnitura ca sa nu intre apa intre praguri?
Se dau si gauri laterale pentru prindere?
Cred ca am mai omis ceva asa ca astept sfaturile voastre, va multumesc!
Quote:
Originally Posted by Lawcustoms
Salutare a venit vara si cand sa decapotez si eu teapa nu se mai decapoteaza masina a stat toata iarna , stie cineva ce poate sa aibe ?
Va multumesc anticipat daca poate sa ma ajute cineva.
Daca ai bateria in portbagaj, verifica intai siguranta de langa ea, apoi sigurantele aferente din cutia de sigurante din compartimentul motor.
Quote:
Originally Posted by Sparkle_81
Din ce stiu, ceasurile de is sunt la fel cu cele de 6 cil. Diferenta este intre celelalte.
Sunt la fel din punct de vedere vizual, adica 260 la km si zona rosie a turometrului incepe mai sus nu de la 6000... Dar montate pe 6 pistoane nu v-a arata corect turatiile... Speram ca totusi exista vro alta diferenta vizibila dupa care le pot deosebi in afara de a le proba...
Quote:
Originally Posted by Billy c25xe
Cat de curand o sa-mi cumpar praguri de M si vreau sa va intreb, ce mai trebuie achizitionat pe langa ele?
Am vazut ca vin prinse in cleme, cam cate cleme pe prag? Acestea se prind in suruburi de pragul de tabla?
Trebuie si ceva garnitura ca sa nu intre apa intre praguri?
Se dau si gauri laterale pentru prindere?
Cred ca am mai omis ceva asa ca astept sfaturile voastre, va multumesc!
Asa noob am parut ca am pus aceste intrebari , ca vad ca nu s-a incumetat nimeni sa-mi raspunda