Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 30-01-13, 14:47   #1
buldogu

Stage 5

buldogu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[2 Roti]
[BMW]
Default Problema lumini E36, AJUTOR!

Va salut, de cateva zile intampin o maare problema...nu imi mai functioneaza nici o lumina care se actioneaza din butonul de aprins becuri...imi merge decat semnal, avarii, marsarier, flash-uri si din cand in cand proiectoarele...inauntru in masina la fel...nici o lumina pe bord in afara de casetofon si obc....ce dumnezeu sa aiba???
Problema a inceput acum cateva zile cand nu imi functiona deloc partea stanga...am zis lasa ca o fi vreo siguranta ceva....de unde, problema s-a extins si nu mai merge pe nicio parte...nu am naiba nici macar becuri pe frana sa merg ziua, ma injura lumea pe drum...
M-am uitat pe la sigurante, pe la matele alea de fire de la protbagaj...totul, absolut totul in regula...
Pe unde sa mai ma uit?? exista vreun releu ceva, vreun bloc de lumini?
unde imi recomandati sa ma duc, pt ca am fost azi la Dacia si la Meridian si s-au uitat aia ca prostii...nici macar nu stiau de firele de la portbagaj de care v-am zis...daca nu le ziceam eu nu se uitau...
Va rog ajutor!
Old 30-01-13, 15:07   #2
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Default Re: Problema lumini E36, AJUTOR!

Desfa rotita de la care aprinzi farurile vezi ce e cu ea,cred ca de acolo ar fi
PS eventual incearca cu alta de imprumut

Last edited by BaiatBun; 30-01-13 at 15:08. Reason: ps
BaiatBun is offline   Reply With Quote
Old 30-01-13, 16:03   #3
buldogu

Stage 5

buldogu's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[BMW]

ma eu am incercat...am desfacut naiba juma' de bord plus faruri, stopuri, becuri, tot... am dat cu spray din ala de contacte electrice auto (chiar e de contacte, subaru scrie pe el, de la un vecin care are evident subaru, nu e din cora, auchan etc) si degeaba...nu se intampla nimic.
as incerca si cu imprumutu, sa iau de la frati miu de pe sedan..dar nu stiu de ce am impresia ca o s-o fac degeaba...sa zicem ca rotita ar fi de vina...dar de ce nu se aprind luminile pe frana? eu tot tind sa cred ca am un scurt urat de tot pe undeva. pentru ca am uitat sa mentionez mai sus....cand am observat prima data problema, de imi mergea doar partea dreapta, partea stanga mergea si ea palpait asa...vedeam seara in trafic in bara celor din fata...statea aprins 2-3 semafoare, apoi se stingea...si pana la urma v-am zis, s-a belit de tot...nu se mai aprinde NIMIC pe nicio parte!
mersi!

Last edited by buldogu; 30-01-13 at 16:12.
buldogu is offline   Reply With Quote
Old 30-01-13, 16:14   #4
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Quote:
Originally Posted by buldogu View Post
ma eu am incercat...am desfacut naiba juma' de bord plus faruri, stopuri, becuri, tot... am dat cu spray din ala de contacte electrice auto (chiar e de contacte, subaru scrie pe el, de la un vecin care are evident subaru, nu e din cora, auchan etc) si degeaba...nu se intampla nimic.
as incerca si cu imprumutu, sa iau de la frati miu de pe sedan..dar nu stiu de ce am impresia ca o s-o fac degeaba...sa zicem ca rotita ar fi de vina...dar de ce nu se aprind luminile pe frana? eu tot tind sa cred ca am un scurt urat de tot pe undeva. pentru ca am uitat sa mentionez mai sus....cand am observat prima data problema, de imi mergea doar partea dreapta, partea stanga mergea si ea palpait asa...vedeam seara in trafic in bara celor din fata...statea aprins 2-3 semafoare, apoi se stingea...si pana la urma v-am zis, s-a belit de tot...nu se mai aprinde NIMIC pe nicio parte!
mersi!
Cred ca ajungi cu ea la electrician ,mai sigur ,daca ai scurt cumva nu e de joaca ,poate sa iti ia foc sau sa iti buleasca calculatorul
BaiatBun is offline   Reply With Quote
Old 30-01-13, 16:20   #5
buldogu

Stage 5

buldogu's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by BaiatBun View Post
Cred ca ajungi cu ea la electrician ,mai sigur ,daca ai scurt cumva nu e de joaca ,poate sa iti ia foc sau sa iti buleasca calculatorul
pai asta mi-e si mie frica...calculatoru da-l in masa ca am de rezerva cu chei cu contact cu manere cu tot...am totul de pe alt coupe....
mai frica mi-e de foc )
buldogu is offline   Reply With Quote
Old 30-01-13, 17:19   #6
Florian328

Stage 5

Florian328's Avatar

dute la emu si poate te rezolva el
Florian328 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -