Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 28-01-13, 08:36   #1
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Default schema electrica inchidere centralizata e36

salutare ,am si eu nevoie daca are cineva schema electrica de la inchiderea centralizata oem la e36 in detaliu daca se poate,inclusiv panoul de sigurante.Mersi.
BaiatBun is offline   Reply With Quote
Old 29-01-13, 17:03   #2
nick_nasta

Stage 5

Default Re: schema electrica inchidere centralizata e36

Quote:
Originally Posted by BaiatBun View Post
salutare ,am si eu nevoie daca are cineva schema electrica de la inchiderea centralizata oem la e36 in detaliu daca se poate,inclusiv panoul de sigurante.Mersi.
sunt mai multe scheme in functie de an, depinde ce te intereseaza, daca vrei ceva de genul(ATTACH), gasesti in manualul bentley la sectiunea "electrical wiring diagrams" ELE-226,ELE-227,ELE-228,ELE-229
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG.jpg
Views:	1214
Size:	2.20 MB
ID:	2673771  
Old 29-01-13, 17:12   #3
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Quote:
Originally Posted by nick_nasta View Post
sunt mai multe scheme in functie de an, depinde ce te intereseaza, daca vrei ceva de genul(ATTACH), gasesti in manualul bentley la sectiunea "electrical wiring diagrams" ELE-226,ELE-227,ELE-228,ELE-229
e 1,8 is din 94
Old 29-01-13, 17:13   #4
nick_nasta

Stage 5

Quote:
e 1,8 is din 94
din 94, e schema postata de mine, ce anume vrei sa-i faci?sa-i pui alarma sau inchidere?
nick_nasta is offline   Reply With Quote
Old 29-01-13, 17:43   #5
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Quote:
Originally Posted by nick_nasta View Post
din 94, e schema postata de mine, ce anume vrei sa-i faci?sa-i pui alarma sau inchidere?
Am avut scurt,mi s-a lipit plus de la inchidere de plus de la proiectoare.Rezultatul,stau proiectoarele aprinse cintinuu avand plus permanent de la inchidere.Solutia,am scos siguranta de la inchidere ca sa pot stinge si proiectoarele.Am inlocuit toate firele topite din usa ,si de sub bord,dar....banuiesc ca in panoul de sigurante am firele lipite,vreau sa desfac panoul de sigurante sa le inlocuiesc pe cele topite de acolo
Old 30-01-13, 10:14   #6
nick_nasta

Stage 5

Quote:
Am avut scurt,mi s-a lipit plus de la inchidere de plus de la proiectoare.Rezultatul,stau proiectoarele aprinse cintinuu avand plus permanent de la inchidere.Solutia,am scos siguranta de la inchidere ca sa pot stinge si proiectoarele.Am inlocuit toate firele topite din usa ,si de sub bord,dar....banuiesc ca in panoul de sigurante am firele lipite,vreau sa desfac panoul de sigurante sa le inlocuiesc pe cele topite de acolo
cauta pe net si downloadeaza manual bentley e36, gasesti acolo toate schemele
nick_nasta is offline   Reply With Quote
Old 30-01-13, 12:06   #7
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Ok,mersi
Old 31-01-13, 12:58   #8
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

SE POATE INCHIDE ,multumesc,am avut intradevar firul de la plusul de la inchidere lipit de plus de la proiectoare in interiorul cutiei de sigurante,treaba complicata sa reusesti sa deschizi cutia,pt cei ce vor sa stie,se desfac cele 4 suruburi din interiorul masinii de sub volan,care tin cutia de siguranta cu tubulara de 7,apoi cele 4 surubele cu torx de10 de la panoul de sigurante si cu grija se ridica capacul cu tot cu sigurante si relee.
Sfatul meu sa nu trageti daca simtiti ca agata ceva,mai bine verificati si cel mai sigur sa deconectati bateria pt a nu face vreun scurt in panoul de sigurante.Bafta
- Copyright 2026 4Tuning -