Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 14-11-12, 14:06   #16
Sparkle_81
BMW Driver

Stage 5

Sparkle_81's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs up Re: problema clima e36

Quote:
Originally Posted by OdorogLGV View Post
chiar daca e vechi threadul,intampin cam aceeasi problema!imi afiseaza totul ok dar nu baga aer de nici un fel!nu am ajuns inca sa schimb piesa aia cu tepi,dar am verificat aeroterma,e 100%buna.displayul functioneaza,releele sunt bune,masurate,sigurantele la fel.intrebarea mea,sa schimb piesa cu tepi?ms mult
Piesa cu tepi o schimbi in momentul cand treptele de la ventilator nu mai functioneaza; eu asa stiu . As verifica filtru de polen sa nu fie infundat, iar daca tot desfaci la filtru, fa curatenie pe acolo.

ex.E38 M67D40
ex.E36 M44B19
Sparkle_81 is offline   Reply With Quote
Old 14-11-12, 15:40   #17
OdorogLGV

Stage 5

OdorogLGV's Avatar

Default Re: problema clima e36

asa stiu si eu,dar am auzit pareri si pareri.o sa desfac pe acolo,sa curat si vdm dupa aia schimbari...sau nu.ms mult
OdorogLGV is offline   Reply With Quote
Old 16-11-12, 23:19   #18
suici

Stage 5

Azi am intampinat si eu problema...dupa ce am schimbat pompa de apa+antigel cand sa dau drumu la caldura,pauza,nu baga aer de nici un fel...Sa merg la risc si sa schimb direct aceasta piesa de care toata lumea vb?Se poate masura in vreun fel?Pana acum a functionat totul ok...filtru de polen a fost schimbat acum 2 ani sa zic iar de-atunci nu s-a mers mai mult de 5 mii de km.Precizez ca am clima digitala automata si cand dau pe viteza maxima la aer se simt gurile caldute dar nu baga neam...nici aer conditionat nici nimic.Exista si vreo siguranta pentru aeroterma de verificat?Nasol ca a venit si frigu...si daca se apuca sa suga si baterie precum am citit ...pfff
suici is offline   Reply With Quote
Old 17-11-12, 15:37   #19
OdorogLGV

Stage 5

OdorogLGV's Avatar

problema la mine a fost intradevar piesa cu tepi.poti verifica,scotand de acolo piesa.cu un fir ii dai pe direct,dai drumu la ventilator.daca baga,esti sigur ca aia e problema.nu e treaba grea deloc.
OdorogLGV is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -