Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 20-06-10, 09:45   #1
SiLoTh

Stage 5

Default e36 coupe- multiple probleme

1. am o problema cu geamul stanga. butonul functioneaza invers, la fel si sistemul de lasat putin in jos cand deschizi usa. functioneaza de parca geamul inchis e in pozitia de geam deschis. am scos butonul si nu e de acolo. unde poate fi problema?
2. nu-mi merg becurile pe masarier. am inteles ca poate fi sonda, pentru ca becuriel sunt ok. ce altceva ar mai putea fi? unde se gaseste o sonda? la ce pret? e greu montajul?
3. unde poate fi modulul de alarma? pentru ca ori e legat gresit, ori e prost el.
SiLoTh is offline   Reply With Quote
Old 20-06-10, 16:07   #2
flo_e36

Stage 3

Default Re: e36 coupe- multiple probleme

Quote:
Originally Posted by SiLoTh View Post
1. am o problema cu geamul stanga. butonul functioneaza invers, la fel si sistemul de lasat putin in jos cand deschizi usa. functioneaza de parca geamul inchis e in pozitia de geam deschis. am scos butonul si nu e de acolo. unde poate fi problema?
2. nu-mi merg becurile pe masarier. am inteles ca poate fi sonda, pentru ca becuriel sunt ok. ce altceva ar mai putea fi? unde se gaseste o sonda? la ce pret? e greu montajul?
3. unde poate fi modulul de alarma? pentru ca ori e legat gresit, ori e prost el.
la 1 poate fi pt ca firele care intra in macara sunt puse invers ,de un "inginero" care probabil a schimbat macaraua si nu se potriveau mufele ,daca nu alarma este de obicei sub capacul de deasupra pedalalor ,orienteaza-te dupa butonul de reset al alarmei mic rosu tot pe acolo amplasat
flo_e36 is offline   Reply With Quote
Old 21-06-10, 10:04   #3
myky99

Stage 5

myky99's Avatar

Member of:
[Opel]
[BMW]

Quote:
2)( aceiasi problema am avut-o si eu) sonda este in cutia de viteze .... pe partea soferului ..daca te bagi sub masina o vezi .... iti trebuie o inelara de 21 , daca tin bine minte ..... sonda este in jur de 50 lei !
Old 03-07-10, 21:46   #4
SiLoTh

Stage 5

ok, azi am scos fata la usa si pare ca problema nu e nici din portiera......... inafara de buton si de portiera, unde mai poate fi un controller ceva? deja devine stresant cum merge invers geamul..
SiLoTh is offline   Reply With Quote
Old 04-07-10, 10:53   #5
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

intoarce butonul invers doecamdata....
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Old 20-07-10, 01:11   #6
bbmmwwe34

Stage 2

bbmmwwe34's Avatar

daca a m-ai fost desfacut cumva butonul ,e posibil sa se fi montat fata butonului cu sagetile invers .....se poate verifica scoate butonul ,il desfaci scoti fata unde sunt desenate sagetile ,intorci sageata plina spre bord si gata ..incearca nu stiu exact .
bbmmwwe34 is offline   Reply With Quote
Old 21-07-10, 21:11   #7
Sparkle_81
BMW Driver

Stage 5

Sparkle_81's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs up Re: e36 coupe- multiple probleme

Quote:
2 : Pozitionarea modul alarma .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	22.02.2010 (2).JPG
Views:	77
Size:	862.2 KB
ID:	1577163   Click image for larger version

Name:	22.02.2010 (3).JPG
Views:	75
Size:	860.0 KB
ID:	1577164  

Last edited by Sparkle_81; 21-07-10 at 21:36.
Sparkle_81 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -