Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 21-07-10, 20:53   #1
DaNnY690

Stage 1

DaNnY690's Avatar

Default problema racire e36 325i

Salut.nu stiu daca e problema sau asa trebuie sa functioneze.
In bord imi sta acul de la temperatura la jumate.
Daca deschid busonul de la radiator apa imi clocoteste si o da afara numai dupa 30 min de mers.
Furtunul de sus din dreapta radiatorului(cum te uiti din fata masinii) e hot iar cel din stanga e rece.Se poate sa fie din cauza termostatului??Ii facui un test pe aragaz cu apa clocotita si imi deschide complet doar cand clocoteste apa.Pe el scrie ca deschide la 88grade.
Astept sfaturi.
DaNnY690 is offline   Reply With Quote
Old 22-07-10, 03:46   #2
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: problema racire e36 325i

Quote:
Originally Posted by DaNnY690 View Post
Salut.nu stiu daca e problema sau asa trebuie sa functioneze.
In bord imi sta acul de la temperatura la jumate.
Daca deschid busonul de la radiator apa imi clocoteste si o da afara numai dupa 30 min de mers.
Furtunul de sus din dreapta radiatorului(cum te uiti din fata masinii) e hot iar cel din stanga e rece.Se poate sa fie din cauza termostatului??Ii facui un test pe aragaz cu apa clocotita si imi deschide complet doar cand clocoteste apa.Pe el scrie ca deschide la 88grade.
Astept sfaturi.
Trebuie sa iti deschida inainte sa clocoteasca apa... nu e normal sa iti fiarba apa cand iti arata ca e la jumatate pe ceasuri..
sprinter is offline   Reply With Quote
Old 22-07-10, 08:14   #3
DaNnY690

Stage 1

DaNnY690's Avatar

da...cred ca termostatul nu deschide sau deschide la temperatura prea mare.momentan sunt in concediu la tara si nu am de unde sa iau unul..e vreo problema daca nu il mai pun???
Old 22-07-10, 08:18   #4
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
da...cred ca termostatul nu deschide sau deschide la temperatura prea mare.momentan sunt in concediu la tara si nu am de unde sa iau unul..e vreo problema daca nu il mai pun???
Momentan nu ca e vara, e okay... dar pe viitor ar fi bine sa il inlocuiesti cu unul care merge in parametrii normali, ca nu e pus chiar degeaba
Old 23-07-10, 20:30   #5
DaNnY690

Stage 1

DaNnY690's Avatar

spuneti-mi va rog pe unde se mai aeriseste instalatia de racire in afara de radiator...am dat termostatul jos si tot asa mi se incinge..imi da cu apa afara si asta numa dupa 10 min de mers...ma gandesc ca nu e complet aerisita...sau altceva nu stiu ce ar mai avea
Old 24-07-10, 01:12   #6
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
spuneti-mi va rog pe unde se mai aeriseste instalatia de racire in afara de radiator...am dat termostatul jos si tot asa mi se incinge..imi da cu apa afara si asta numa dupa 10 min de mers...ma gandesc ca nu e complet aerisita...sau altceva nu stiu ce ar mai avea
aerisirea se face pe treapta 1 de ventilatie cu caldura data pe maxim, busonul pus si desfaci surubelul de plastic.. nu prea ai cum sa dai gres...
- Copyright 2026 4Tuning -