Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   e36 coupe- multiple probleme (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/194877-e36-coupe-multiple-probleme.html)

SiLoTh 20-06-10 09:45

e36 coupe- multiple probleme

1. am o problema cu geamul stanga. butonul functioneaza invers, la fel si sistemul de lasat putin in jos cand deschizi usa. functioneaza de parca geamul inchis e in pozitia de geam deschis. am scos butonul si nu e de acolo. unde poate fi problema?
2. nu-mi merg becurile pe masarier. am inteles ca poate fi sonda, pentru ca becuriel sunt ok. ce altceva ar mai putea fi? unde se gaseste o sonda? la ce pret? e greu montajul?
3. unde poate fi modulul de alarma? pentru ca ori e legat gresit, ori e prost el.

flo_e36 20-06-10 16:07

Re: e36 coupe- multiple probleme

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 3454317)
1. am o problema cu geamul stanga. butonul functioneaza invers, la fel si sistemul de lasat putin in jos cand deschizi usa. functioneaza de parca geamul inchis e in pozitia de geam deschis. am scos butonul si nu e de acolo. unde poate fi problema?
2. nu-mi merg becurile pe masarier. am inteles ca poate fi sonda, pentru ca becuriel sunt ok. ce altceva ar mai putea fi? unde se gaseste o sonda? la ce pret? e greu montajul?
3. unde poate fi modulul de alarma? pentru ca ori e legat gresit, ori e prost el.

la 1 poate fi pt ca firele care intra in macara sunt puse invers ,de un "inginero" care probabil a schimbat macaraua si nu se potriveau mufele ,daca nu alarma este de obicei sub capacul de deasupra pedalalor ,orienteaza-te dupa butonul de reset al alarmei mic rosu tot pe acolo amplasat

myky99 21-06-10 10:04

Quote:

2)( aceiasi problema am avut-o si eu) sonda este in cutia de viteze .... pe partea soferului ..daca te bagi sub masina o vezi .... iti trebuie o inelara de 21 , daca tin bine minte ..... sonda este in jur de 50 lei !

SiLoTh 03-07-10 21:46

ok, azi am scos fata la usa si pare ca problema nu e nici din portiera......... inafara de buton si de portiera, unde mai poate fi un controller ceva? deja devine stresant cum merge invers geamul..

rdy4ever 04-07-10 10:53

intoarce butonul invers doecamdata....

bbmmwwe34 20-07-10 01:11

daca a m-ai fost desfacut cumva butonul ,e posibil sa se fi montat fata butonului cu sagetile invers .....se poate verifica scoate butonul ,il desfaci scoti fata unde sunt desenate sagetile ,intorci sageata plina spre bord si gata ..incearca nu stiu exact .

Sparkle_81 21-07-10 21:11

2 Attachment(s)
Quote:

2 : Pozitionarea modul alarma .

All times are GMT +2. The time now is 15:38.

- Copyright 2026 4Tuning