Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 21-04-06, 09:12   #241
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]
Default Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:
Originally Posted by Psycho
e vorba despre fetele care cand atunci cand merg cu tine undeva nu t fac obligat sa le plateshti consumatzia ba mai mult insista sa plateasca ele .. desi sunt putine sunt de admirat .. daca gasitzi asemenea fete tzinetzi d ele .. ksunt o comoara .. nu neaparat din faptul k platesk ele .. ptr k nu t doare buzunaru sa dai 600 .. 1 mil ptr o ieshire in orash .. dar fetele care au obiceiu asta .. ( bun ) mai au si altele ...
Daca ai sti cata dreptate ai!!! Exemplul meu: 16 spre 17 ani, fotomodel(deci unde merg cu ea nu ma fac de rushine, din contra k se uita unii la ea....),nu are fitze, isi plateshte consumatzia, fara fitze in disco, hmmm ce sa mai zic...suntem impreuna de 1an si cateva luni. Imi pare rau k n-am poze cu ea in calc sa le pun pe forum. Da poate se rezolva cumva... AAA era sa uit:cand ne intalnim mai vin cu masina (un Logan) si ea imi zice cam de fiecare data: de ce ai venit cu masina, nu outeai sa vii pe jos? Nuj man fetele de genu asta sunt pe cale de disparitie...Cred k ar trebui sa-mi clonez pretena k sa fie mai multe ca ea in tzara asta.
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Old 21-04-06, 09:25   #242
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

buna fata ai ! i wanna have one 2 ! nu zic ca a mea e altfel dar acum depinde si de baiat daca e invatat sa plateasca tot timpul,sa fie el the boss! daca tu ai fost calm si nu te-ai ambalat de la inceput, bine ai facut!
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 21-04-06, 12:26   #243
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

mda ... sa zicem ca depinde si de baiat ...
da` dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...

si dexter ... tzine-o cat mai mult ... ca nah` .. o fata din asta nu prea gasesti ...
Spark is offline   Reply With Quote
Old 21-04-06, 17:04   #244
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by TuningBoy
buna fata ai ! i wanna have one 2 ! nu zic ca a mea e altfel dar acum depinde si de baiat daca e invatat sa plateasca tot timpul,sa fie el the boss! daca tu ai fost calm si nu te-ai ambalat de la inceput, bine ai facut!
Man la inceput cand eu cand ea.Adica nah era vb sa iesim in oras eu zic"n-am bani" ea :"lasa k am eu" si invers.Nuj daca ma credeti dar si biletul la disco ea si-l plateste. Cand nu are, e alta treaba. Eu stiu k toate certurile, intr-un fel sau altul, incep de la bani asa k am avut grija sa evit de la inceput chestia asta. Inainte s-o cunosc pe ea am fost cu o fata care nu suporta ca baiatul sa plateasca si consumatzia ei. Dar am avut parte si de lipitori de genu "am vazut nijte role mijto..." da i-am zis-o si eu:"mai bine beau toti banii!". De atunci nu prea ma saluta.... oare de ce? Oricum daca e sa trag linie nu regret deloc faptul k sunt cu aceasta fata! Va urez si voua sa aveti parte de o fata ca a mea! Da hai sa ma mai laud putin k doar am cu ce: a mai participat la olimpiada de chimie faza pe judetz. N-a luat nimik da pt mine chestia asta valoreaza cat un premiu 1. Bafta!
Old 21-04-06, 17:06   #245
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Spark
mda ... sa zicem ca depinde si de baiat ...
da` dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...

si dexter ... tzine-o cat mai mult ... ca nah` .. o fata din asta nu prea gasesti ...
O tzin man, o tzin! Da nu din interes ci pt k o iubesc! Deh! FFFF rar gasesti asa ceva.
Old 27-04-06, 09:14   #246
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Exclamation Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:
Originally Posted by Spark
dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...
vina nu este a fetelor, intr-adevar, nu stiu ele din nastere ca baiatul trebuie sa plateasca, asa le-au invatat complexatii care n-au alt argument in fata unei femei decat portofelul, si care tin sa se vada asta cat mai mult si cat mai des...
nu-i vina cainelui ca sare la tine sa te muste, e vina stapanului ca ii da drumul din lesa si ca-l asmute pe tine, if u know what i mean...
(era doar un exemplu, nu o comparatie... )
aleks is offline   Reply With Quote
Old 27-04-06, 10:42   #247
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

bun exemplu
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 27-04-06, 13:24   #248
Mertzanik

Stock

Mertzanik's Avatar

In viata asta nu exista iubire bla bla bla ........ exista sa traiesti si sa supravietuiesti....baieti stiti la ce ma refer .....acum money rulzzz asa k fiecare cum poate....unele la coltul strazii, altele la capul p..i, altele cu capul p umeri etc...altii cam la fel....fiti voi destepti si alegeti ce trebuie...iar pana gasiti distrati va cum puteti ....dar cand gasiti sa apreciati, sa oferiti si sa luati cat trebuie!!!!!!asta e marea dragoste de care s tot vb in viata....oferta si cerere nik mai mult.....sentimente...alea sunt ca burnout-ul.....zgomotoase, impresionante si la sfarsit fasaie si aia e...s duc...altele vin in loc ca si pneurile...
Mertzanik is offline   Reply With Quote
Old 27-04-06, 14:04   #249
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

waoooo ... auzi ce zice o femeie .. faorte tare frate ... tare faza cu capu p umeri la capu p**i
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 27-04-06, 14:10   #250
Mertzanik

Stock

Mertzanik's Avatar

le-ai cam inversat tu dar merge si asa k s poarta la unele
Old 28-04-06, 10:25   #251
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Mertzanik
In viata asta nu exista iubire bla bla bla ........ exista sa traiesti si sa supravietuiesti....baieti stiti la ce ma refer .....acum money rulzzz asa k fiecare cum poate....unele la coltul strazii, altele la capul p..i, altele cu capul p umeri etc...altii cam la fel....fiti voi destepti si alegeti ce trebuie...iar pana gasiti distrati va cum puteti ....dar cand gasiti sa apreciati, sa oferiti si sa luati cat trebuie!!!!!!asta e marea dragoste de care s tot vb in viata....oferta si cerere nik mai mult.....sentimente...alea sunt ca burnout-ul.....zgomotoase, impresionante si la sfarsit fasaie si aia e...s duc...altele vin in loc ca si pneurile...
deci... sa nu uram femeile, sa le schimbam cand ne plictisim de ele, nu?
Old 28-04-06, 10:46   #252
KillerB

Stage 4

KillerB's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by Mertzanik
Cam ciniK, draga mea...Da' ce-i pe sufletzelu' tau de eshti asha suparata pa viatza?
Sa shtii ca depinde de cei doi implicati cum isi intretin relatia dintre ei, nu e neaparat sa fasaie, cum zici tu. Daca vrei o filozofie (de doi bani ), o relatie faina este ca o masina foarte cool de la inceput pe care o intretii sau nu...Unii dupa ce se invecheste masina, se dispenseaza de ea, altii o intretin doar, altii se apuca de tuning chiar...

Ei, shi acum gata cu aberatiile, pe scurt ~~o relatie poate fii extrem de faina si merita sa te implici, chiar shi numai pentru "artificiile" de la inceput.

Carpe Diem boyz & girlz !
KillerB is offline   Reply With Quote
Old 28-04-06, 12:46   #253
Mertzanik

Stock

Mertzanik's Avatar

ms pt aprecierile d 2 bani....merita pt cine vrea sa incerce acele artificii care s termina intr o explozie...de iti bubuie matele...ai in parte dreptate dar dezamagirea d dupa e amara...pt k d cele mai putine ori s termina cu bucurie ...sau macar cu asta e si o lasi asa....dar bine...poate merita sa risti....dar sa stai in garda ....
Old 29-04-06, 21:30   #254
MnemonyK

Stage 2

Quote:
Originally Posted by aleks
urla misoginismul in tine...
femeile gandesc... si unele kiar foarte bine..
sunt unele care gandesc asa de bine de fac afaceri si cariere de 10 ori mai bune ca ale barbatilor...
sunt pesimist de fel...
Dar nu uita k barbatzii sunt cu banii mai multi in romania, de altfel si top 300 zice asta + k femeile care fac afaceri mari erau tocilare in viatza si p**a prea multa nu au gasit numa decat sa ramana insarcinate ))
MnemonyK is offline   Reply With Quote
Old 02-05-06, 00:40   #255
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by MnemonyK
1:barbatzii sunt cu banii mai multi in romania, de altfel si top 300 zice asta
2: femeile care fac afaceri mari erau tocilare in viatza si p**a prea multa nu au gasit numa decat sa ramana insarcinate
1: asta e un cerc vicios... societatea patriarhala isi propaga cutumele, e greu sa lupti impotriva valului...
2: probabil ca o parte din ele au invatat la greu, dar... care-i ideea? explica-te putin k nu reusesc sa inteleg...
Reply

Posting Rules