Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
ce e rau in faptul ca urasti o fata? n`o inghiti ?
e perfect normal , la fel de bine cum iubesti o fata, poti sa o si urasti ..
si nu vad ce e erau in asta
,gen .. eu urasc mai multe , majoritatea suferinde ..
repet, am o prietena care ne da rusinica la conduc cam din orice pozitie...
eu pe traseul bc brasov n-am fost in stare s-o fac, si va asigur k nu prea mi se intampla sa reuseasca cineva sa se tina de mine pe drum lung, indiferent de masina ( nu ma refer la avioane de 2-3-4oo de cai )
si tipa si-n oras e hell driver, nu prea ai cum s-o depasesti, si pe deasupra nu are nici un accident de 3 ani de zile...
asa k, sunt femei in fatza carora... jos palaria la condus
eh , uite unu care ma intelege
intrebarea e : cum si ce faci , atunci cand ... ti-e scarba de-o persoana , la modul ca, atunci cand o vezi, tzi se taie de tot ...
nu vrei s-o vezi, s-o auzi ... si etc, si totusi , esti oarecum ogligat s-o vezi/auzi ...
in situatia asta ? ce e de facut ?
in aceasta situatie e bine sa te faci ca n-o vezi,sau ca o vezi dar nu-i acorzi nici o atentie---->indiferenta doare cel mai tare --- si poate peste un timp,cine stie in ce circumstante va trebui sa vb cu ea lucruri marunte si astfel ajungandu-se la o buna intelegere daca e cazul ! (eu vb din propria experienta,nu stiu daca simteam ura dar eram f f f suparat si pt mine nu mai exista in nici un fel,pana cand intr-un loc X,erau mai multe persoane prezente Q Z T ... si ea .... tot a trebuit sa ne vorbim) Daca ne referim la o fata care a tinut la tine eu cred ca ii pare rau si no sa mai repete greseala, daca e o oarecare e neinteresant !
eh , uite unu care ma intelege
intrebarea e : cum si ce faci , atunci cand ... ti-e scarba de-o persoana , la modul ca, atunci cand o vezi, tzi se taie de tot ...
nu vrei s-o vezi, s-o auzi ... si etc, si totusi , esti oarecum ogligat s-o vezi/auzi ...
in situatia asta ? ce e de facut ?
cred ca am prins smenu.....pai......cauta sa eviti,nu-mi spune ca \"nu ai cum\"etc......daca vrei poti!!!
minunat ar fi sa isi dea seama ..
n-am de gand s-o zic in fatza , nu-mi sta-n fire , prefer sa .. ma chinui eu asa decat sa zic in fatza ..
eh vdm cum evolueaza ... ms de sfaturi , si .. ma bucur ca te=ai prins creierash