oamenii,in general, cu cit cunosc mai multe...vor mai multe...acum,tu k femeie trebuie sa fii constienta ,si sa ai destul d mult curaj sa te impui acolo unde crezi k barbatul a sarit calul...ptr k si ei,daca primesc prea usor..si prea multe...nu mai sunt in stare sa aprecieze...
dupa cum se zice..servesti una calda..apai din cind in cind si una rece...
oamenii,in general, cu cit cunosc mai multe...vor mai multe...acum,tu k femeie trebuie sa fii constienta ,si sa ai destul d mult curaj sa te impui acolo unde crezi k barbatul a sarit calul...ptr k si ei,daca primesc prea usor..si prea multe...nu mai sunt in stare sa aprecieze...
dupa cum se zice..servesti una calda..apai din cind in cind si una rece...
ai luat decizii d frica sa nu il pierzi?si a iesit bine?
d o vreme buna actionez cum cred eu k e bine...ptr k daca nu iese bine treaba nu pot sa fiu suparata p nimeni,doar p mine insumi...
si ink o kestie...lesa cea mai puternica se numeste LIBERTATE!
ai luat decizii d frica sa nu il pierzi?si a iesit bine?
d o vreme buna actionez cum cred eu k e bine...ptr k daca nu iese bine treaba nu pot sa fiu suparata p nimeni,doar p mine insumi...
si ink o kestie...lesa cea mai puternica se numeste LIBERTATE!
stai un pic....eu nu vb neaparat in cazul meu....vb mai mult la general...
un barbat vrea in general 3 lucruri : Bani ...Masina Puternik si Femei ... si in ordinea asta dc?...uite dc dak ai bani ai si maisna puternik....si dak ai masina puternik si bani ...femeile vin singure :P pana la o varsta knd iti tre una kre sa nu se mai uite la astea si puteti sa ziceti voi fetele ce vreti...k in general asha e!!
un barbat vrea in general 3 lucruri : Bani ...Masina Puternik si Femei ... si in ordinea asta dc?...uite dc dak ai bani ai si maisna puternik....si dak ai masina puternik si bani ...femeile vin singure :P pana la o varsta knd iti tre una kre sa nu se mai uite la astea si puteti sa ziceti voi fetele ce vreti...k in general asha e!!
se poate...dar barbatii pana la 25 de ani....ce kre depasesc varsta asta nu vor numai bani masini si femei
nu m aintreba pe mine chestiile astea , eu una pot sa raspund doar pt persoana mea....nu pot sa spun dk ceilalti sunt sinceri sau nu..
so eu am mai spus k barbatii vor TOT ...nu conteaza de consecinte