Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Originally Posted by joy4
pai nu stiu... probabil pt ca suntem niste fiinte egoiste si ambitioase ) si vrem intotdeauna mai mult
niciodata nu e deajuns, oricat de mult te-ai straduii
Hmmmm, da nu pot contrazice domnisoarele nemulţumite , doar că pot aduce un argument ..care īn 24 de ani (ai mei) s-a conturat cāt de cāt.. , să nu īnţelegeţi că vārsta conteaza ..lalala, doar că īnţelegi mai bine deplinatatea unor cuvinte, gesturi ,īntr-o unitate , perceperea necesităţilor de toate felurile. Să fiu mai explicit , spre deosebire de femei , bărbaţii stiu ce īşi doresc īşi trasează linii nu drepte, ci de fiecare dată sunt greu de urmat , dar se străduiesc să le urmeze, dar ce vrea de fapt femeia?,(ştiu că e alt topic ).
Nefiind mereu pe placul lor(femeilor) , orgoliul masculin se răneşte de acest eşec se regrupeaza uşor la gāndul că nici femeia nu a reuşit să īl īnţeleagă pe deplin pe bărbat şi totodată nici ea nu s-a īnţeles pe deplin.Nu ştiu nici ele ce vor , (unele cei drept )
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [4Rally]
Re: Ce vor barbatii?
Ce vor bărbaţii dupa mine :
-O Supra Twin Turbo cu 1200 HP
-O nevastă care stie sa : gătească,sa facă curat,sa ii placă copii
să fie 90-60-90,brunetă,să fie amabilă
-O vilă in NY
-Şi ce-a mai importantă,o pistă vedeti că am scris la pistă cu "ST" nu cu "ZD"
sindrom ne strici combinatiile tati ) incercam sa patrundem adanc in mintile fetelor sa vedem ce cred despre noi, ce si cum ... lasa cartofii aia acu )