deci sa inteleg ca barbatii vor curve si menage a trois?
ultima se stie sigur..nu mai am nevoie de confirmare
Sincer chestia cu menaju a trois mi se pare cam mult(cel putin pt mine)de abia fac fatza la una singura daramite 2!si chestia cu curvele e relativa!problema se pune in felul urmator-dak o femeie alege sa se culce si cu unu si cu altu etc inseamna ca e o curva?dak un barbat procedeaza la fel moama ce mascul feroce...la naiba ca nu sint de acord cu asta...
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [VW] [BMW]
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Originally Posted by DASCALUGABRIEL
dak o femeie alege sa se culce si cu unu si cu altu etc inseamna ca e o curva?dak un barbat procedeaza la fel moama ce mascul feroce...la naiba ca nu sint de acord cu asta...
dap.. interesanta ultima. parte.. sti care e problema.. bea.. ca.. si viceversa.. e tot la fel..
chestia cu bautu nu prea are sens.poate sint eu mai ciudat(cel putin am o scuza cernobilu )sint lucruri pe care am ajuns sa nu le mai inteleg in ziua de azi .poate am ramas in secolul trecut,cine naiba mai stie.....
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Originally Posted by DASCALUGABRIEL
chestia cu bautu nu prea are sens.poate sint eu mai ciudat(cel putin am o scuza cernobilu )sint lucruri pe care am ajuns sa nu le mai inteleg in ziua de azi .poate am ramas in secolul trecut,cine naiba mai stie.....