Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 21-07-04, 05:10   #76
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Si pe mine m-a facut o fata dar nu la semafor ci in mers dar ea era singura in masina iar noi eram 4. Amandoi aveam dacii. Diferenta a facut-o urmatorul semafor unde ea s-a asezat la coada iar eu m-am strecurat lejer...Abia astept fata care sa ma \"mucifice\" Stiu k este pe undeva pe-acolo...mai greu cu gasitul

BogdanCMS, tu nu stii ce vrei: ba ca nu sunt fete interesate la curse, ba ca nu mai sunt fete (isi pierd feminitatea). Dar poate nu tipa: \"Hai frate carele ti-o trag prostule!!\". Poate asteptand sa se dea startul te uiti la ea si-ti zambeste odata de mai-mai sa-ti pice oglinda retrovizoare. Sau iti arunca o privire de inger de uiti sa mai pleci. (Da, asa as vrea sa ma \"faca\" o soferita ).
Tie, asa cum ti-a spus si Carmen, ti-e frica sa nu cumva sa dai peste o fata care la un momendat s-ar putea dovedi ca stie sa-ti dea un sfat la care tu nu te-ai fi gandit...Stiu ca am patit asta si mi-a fost greu sa recunosc si sa accept. Am dat-o-n diverse ca ma gandisem dar le luam prin eliminare si inca nu ajunsesem acolo .
Totusi (sa nu supar partile \"tari\" ) mai degraba un baiat ar pune in practica un sfat dat poate chiar de o don'soara. Na ca aici suntem mai tari - in a ne umple de ulei pana la urechi de multe ori fara sa fie nevoie . Eh, un dus alaturi de \"sfatuitor\" va fi mai mult ca sigur reconfortant
BogdanSHA is offline  
Old 21-07-04, 08:50   #77
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

aaa... ce vroiams a zic ... tov mea e cam ... cam pasionata ... ma dispera .. se uita dupe mashini si ... e mai ceva k mine am imbolnavit`o .. am tot respektu ptr femeile la volan care STIU ( am zis STIU ) sa conduka ... ptr k am in cartier fenomane care ... nu stiu sa parcheze cu spatele sau .... care ... dau o tura de garaje k sa parcheze cu fatza k nu stiu sa dea cu spatele

Psycho is offline  
Old 21-07-04, 19:29   #78
BogdanCMS
Guest

Eu vorbesc de un lucru care se situeaza undeva la mijloc si vad ca TOATA lumea o da in extreme: ba ca e comunism, ba ca n-ar avea ce sa caute deloc...Dragele mele, dragii mei, in viatza nu e numai \"alb sau negru\", mai tb sa alegi si gri de multe ori...Atat mai zic, ca oricum se interpreteaza iar...

Old 21-07-04, 21:48   #79
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

mmdeah... sarind peste discutzii
cand vedem o poza de grup cu femeile de pe forum? daca se poate in costum de baie :P
tekno is offline  
Old 21-07-04, 22:01   #80
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

la urmatoarea intlanire 4tuning :P unde or sa vina 3 asa ca... :P
EvLSant0S is offline  
Old 21-07-04, 22:29   #81
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

avem o poza cu blue pe aici pe undeva. super draguta fata. si se anunta o intalnire cu kitana si sonnya la mare. personal ii spanzur pe cei care se vor intalni cu ele si nu le vor face si pune niste poze in costumele de baie pe forum
n0namee is offline  
Old 21-07-04, 22:55   #82
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

hehe paparazzi... am incercat eu sa le fac poze pe sub masa.. in timp ce erau in fuste mi-a fost tarsha sa dau zoom si blitz , atunci se vedea totu.. :P oricum in costum le prinzi mai greu... e chestia pe care nu o suporta.. sa faca poze la mare or sumthin` like that...
EvLSant0S is offline  
Old 21-07-04, 23:09   #83
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

pai boss nu erai tu declarat fotograful oficial 4tuning? sa nu reusesti tu sa faci poza la 2 fete?
n0namee is offline  
Old 22-07-04, 00:17   #84
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Hey.. care 3? Adica gata.. v`ati si facut calculele? Vreo problema daca vin mai multe?! EvLSant0S ntz ntz ntz... kitana, sonnya, carmen, cecilia ... si tot ar fii 4
Pai daca vreti doar 3 atunci nu mai vin
TranceGirl is offline  
Old 22-07-04, 00:20   #85
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

nici eu nu mai vin... shi asha ratai din nou intalnirea de asta seara... sper sa ma ierte gabi!!
cecilia is offline  
Old 22-07-04, 00:20   #86
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

nici eu nu mai vin... shi asha ratai din nou intalnirea de asta seara... sper sa ma ierte gabi!! acum imi dadui seama ca trebuia sa ne intalnim la 21.........
cecilia is offline  
Old 22-07-04, 01:44   #87
strengaritza

Stage 3

strengaritza's Avatar

Member of:
[CSR]

sac sac...cu mine si theba...macar 5!!!!!!!
ok..vorbe si asa....in seara asta am auzit una tare de tot....
daca tot era vb de comunism..va dau un exemplu..mama mea..(probabil ca se uita prea atent la stirile de la ora 5...si cam multe telenovele...)altfel nu imi explic....deci chiar ma tine inchisa in casa cand e intalnirea cu 4tuningu.....pe motiv ca nu e loc pt o fata....sa vedeti duma
\"ce ar zice un baiat serios care ar vrea sa te cunoasca....daca ar afla ca tu mergi noaptea sa te intalnesti cu nebunii aia...nu e pt fete...gaseste-ti alta pasiune...\"
deci daca asta nu e comunism vere..atunci.......
...asa caaaa....voi sunteti nebuni...pardon..suntem nebuni..asa vb...de parca nu unoaste cativa dintre ei..si stie ca is baietzi seriosi....cinstiti...s.a.m.d.....
deci unu la care ii place pescuitul...si merge noaptea pe balta nu e nebun...altul careumbla toata tzara sa vada campionatele de fotbal...si toata ziua e pe teren cu tovarasii nu e nebun.......dar unul caruia ii plac masinile...si merge in cartodrom...e nebun....ROMANIA?....
siii...una mare si buna...frate-meu...e nebun inseamna ca...si eu...si toti...NEBUNILOR!!!!!....parerea ei......o respect...ca e democratie..nu?
astept replica....pt ca eu am ramas fara.....
nu am decat sa cresc,,,,sa fiu pe cont propriu...deci..cam asta ar fi motivul pt care nu ajung eu la intalniri...no...v-am lamurit?
strengaritza is offline  
Old 22-07-04, 02:48   #88
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TranceGirl\"
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Hey.. care 3? Adica gata.. v`ati si facut calculele? Vreo problema daca vin mai multe?! EvLSant0S ntz ntz ntz... kitana, sonnya, carmen, cecilia ... si tot ar fii 4
Pai daca vreti doar 3 atunci nu mai vin
k sry .. dar la o intalnire nu cred ca vin mai mult de 5 .. sunteti mai multe ceea ce e... de aplaudat dar.... you make our lives worth livin` voi fetele d p forum
EvLSant0S is offline  
Old 22-07-04, 17:41   #89
TranceGirl

Stage 4

TranceGirl's Avatar

Member of:
[Moderators]

of of .. strengaritza nu eshti singura care se plange de \"comunism\" de genu` asta dar.. ti`am mai scris un quote mai sus, incearca sa`i invarti mai mult spre ce vrei tu.. zii ca tine si fa ca ei Spune`le ca nu te mai intereseaza.. ca ti`ai dat seama..ca raliurile si masinile nu sunt de tine NU le mai spune cand sunt intalnirile.. ce ei stau cu okii`n 4 pe forum sa vada toate meetingurile? Spune`le ca iesi cu fetele in orash .. sau te duci la un kef, la o sarabatorite.. poate asa iti mai dau si bani de cadou ) sau.. la un film.. tarziu ) Shtiu ca virgula comunicarea cu parintii si sfaturile lor sunt importante.. dar si prea multa sinceritate strica o shtiu de pe pielea mea.. si de cand am vazut ca incep sa critice tot ce le spuneam si sa foloseasca in favoarea lot in certuri.. am inceput sa le dau mai putine amanunte..sau kiar deloc
Asa ca nu mai fii suparata, pt. parinti TOT ce e riscant inseamna nebunie, si toti care participa la ceva riscant sunt nebuni! Imagineaza`ti ce crezi ca ar fii zis parintii mei daca ar fii shtiut ca si atunci cand eram cu burta mare [gravida] tot ma duceam la raliuri Mi`am invatzat fetitza de mica cu vrrruuumm`urile si cu mirosul de cauciucuri Dar.. cu toate astea.. cred ca tot voi fii ingrijorata daca va avea aceeasi pasiune cand va creste mare Deci.. intelege`i &pe ei

EvLSant0S saru`mana saru`mana U make us feel better, right girlz? Gata te`ai scos... nu mai suntem suparate pe tine
Apropo de intalniri kiar as fii venit si eu ieri cand trebuia sa vii in Cr.. daca nu aveai pb. si daca venea &Carmen .. pt. ca pe restul -in afara de Gabi- nu`i cunosteam.
Maybe next time c`ya
TranceGirl is offline  
Old 22-07-04, 18:09   #90
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

heeeh... :P cu theba am poze :P
tekno is offline  
Closed Thread

Posting Rules