of of .. strengaritza nu eshti singura care se plange de \"comunism\" de genu` asta

dar.. ti`am mai scris un quote mai sus, incearca sa`i invarti mai mult spre ce vrei tu.. zii ca tine si fa ca ei

Spune`le ca nu te mai intereseaza.. ca ti`ai dat seama..ca raliurile si masinile nu sunt de tine

NU le mai spune cand sunt intalnirile.. ce ei stau cu okii`n 4 pe forum sa vada toate meetingurile?

Spune`le ca iesi cu fetele in orash

.. sau te duci la un kef, la o sarabatorite.. poate asa iti mai dau si bani de cadou

) sau.. la un film.. tarziu

) Shtiu ca virgula comunicarea cu parintii si sfaturile lor sunt importante.. dar si prea multa sinceritate strica

o shtiu de pe pielea mea.. si de cand am vazut ca incep sa critice tot ce le spuneam si sa foloseasca in favoarea lot in certuri.. am inceput sa le dau mai putine amanunte..sau kiar deloc
Asa ca nu mai fii suparata, pt. parinti TOT ce e riscant inseamna nebunie, si toti care participa la ceva riscant sunt nebuni!

Imagineaza`ti ce crezi ca ar fii zis parintii mei daca ar fii shtiut ca si atunci cand eram cu burta mare [gravida] tot ma duceam la raliuri

Mi`am invatzat fetitza de mica cu vrrruuumm`urile si cu mirosul de cauciucuri

Dar.. cu toate astea.. cred ca tot voi fii ingrijorata daca va avea aceeasi pasiune cand va creste mare

Deci.. intelege`i &pe ei
EvLSant0S saru`mana saru`mana

U make us feel better, right girlz?

Gata te`ai scos... nu mai suntem suparate pe tine
Apropo de intalniri kiar as fii venit si eu ieri cand trebuia sa vii in Cr.. daca nu aveai pb. si daca venea &Carmen .. pt. ca pe restul -in afara de Gabi- nu`i cunosteam.
Maybe next time

c`ya