exact ca si tt-ul sasha ca si slk-ul...
sunt masini masculine doar daca ai inclinatii tot pentru masculi, altfel...
nu, nici tt-ul nici slk-ul nu mi se pare strict pt femei, nu ca ar exista masini de femei/barbati.
Si totusi aiurea le sta barbatilor in Z3/Z4... parerea mea PERSONALA
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
Re: Masini de gagici
In cataloage ar trebui sa fie "BMW for MEN" "BMW for Women" iar seria Z ... este pt tZoampe...clar. dar nu vad fetele/femeile conducand ceva vechi..ceva sport din '60 '70
In cataloage ar trebui sa fie "BMW for MEN" "BMW for Women" iar seria Z ... este pt tZoampe...clar. dar nu vad fetele/femeile conducand ceva vechi..ceva sport din '60 '70
=))...Mi-e rusine sa zic ca lucrurile stau cam asa. Acum ceva vreme sustineam eu sus si tare pe forum ca nu exista masini pentur femei si masini pentru barbati si ca e discriminare si alte aberatii...Da, vorbeam prostii! Pentru ca in ultima vreme, dupa ce am vazut ce a fost de vazut, cum trec pe langa un Mercedes model nou sau chiar BMW eventual, ideosebi decapotabile, pot sa prevad ca e o femeie de pana in 25 de ani la volan. Asta pentru ca le-au meritat,da?=)) Riiiiiiight!=))
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
Quote:
Originally Posted by Blondy26
=))...Mi-e rusine sa zic ca lucrurile stau cam asa. Acum ceva vreme sustineam eu sus si tare pe forum ca nu exista masini pentur femei si masini pentru barbati si ca e discriminare si alte aberatii...Da, vorbeam prostii! Pentru ca in ultima vreme, dupa ce am vazut ce a fost de vazut, cum trec pe langa un Mercedes model nou sau chiar BMW eventual, ideosebi decapotabile, pot sa prevad ca e o femeie de pana in 25 de ani la volan. Asta pentru ca le-au meritat,da?=)) Riiiiiiight!=))
cand ti-am vazut avatar-ul mi-a mai venit in minte un criteriu de clasificare pentru dealeri :
Colors :
For Women : Red
For Men : The rest.
hai ca eu tot glumes si vad ca nu se prinde
Sincera sa fiu mie imip lace cum sta ;a un barbat intr-una rosi..daca e si un A6 sedan e si mai bine
Deci nu merge treaba nici cu culorile
Eu sunt fan limousine negre(S8 ) si sport galbene(rs4)
LE : For Women : Pink, Red, Verde (Brotac style)
Sa nu omitem ALB-ul, da? Am vazut ca e la moda in randul cucoanelor cu SUVuri,in special.
Si referitor la postul tau de mai `nainte, eu as conduce cu MARE drag un Mustang din `69... Ce iti poti dori mai mult? Uh, stiu! -un Shelby!
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by nxtaz
Off .. emanciparea femeii
LE : For Women : Pink, Red, Verde (Brotac style)
Aţi aruncat verdele , fie el chiar cel brotacel la femei , ca parca in fast & furious , prima parte , eclipsele era verde si stupoare era condus de un barbat
P.S. nxtaz , cu movul ala strident esti de acord , TARE ,
Nu ca eu as avea ceva cu el , nici pe de parte ... , fiecare e liber sa isi aleaga culoarea cel il reprezinta. THE END