VREI ocrotire, siguranta bunastare, iubire...etc.. un inger.. ti-ar trebui..
tare bancul , il stiam
si cu insistenta, da ai dreptate nici foarte stresant... nici nepreocupat de ea.. ..sa sti cand trebuie si din una si din cealalta..doza.optima..
uitati un barbat care stie ce vrea si ce`i place unei femei
hmmm, daca stau bine si ma gandesc, o femeie vrea un barbat numi cu calitati, dar fara niciun defect
dar... oare noi, baietii, nu tot asta ne dorim?
sa nu fim ipocriti, toti ne dorim numi bine si nimic rau, indiferent ca suntem baieti sau fete...
Eu imi doresc sa ma vrea asa cum sunt ...
Asta e cel mai important pentru mine.
Pe locul 2 conteaza felul cum gandeste si cum arata.
Nu sunt ipocrit si o spun cu mana pe inima ca si eu vreau femeia perfecta, chiar daca ea nu exista. Oricum nici barbatul perfect nu exista.
Important e sa gasim persoana care indeplineste cele mai multe cerinte ale noastre ... din toate care le avem.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: Un barbat de vis;)
Quote:
Originally Posted by !Sasha
nu trebuie sa fie perfect...trebuie doar sa te implineasca...si sa`ti completeze defectele si tu lui/ei...
bun asa, ca de ar fi el/ea completa...nu ai mai avea nici un aport adus relatiei.., apoi se cauta jumatatea..nu intregul, adica persoana care sa completeze..nu sa fie indentica..
bun asa, ca de ar fi el/ea completa...nu ai mai avea nici un aport adus relatiei.., apoi se cauta jumatatea..nu intregul, adica persoana care sa completeze..nu sa fie indentica..
exact! si sincera sa fiu nu cred ca exista persoana "completa"
sasha, lauryn si bogdan: am eu vedenii sau sunteti pe forum?
ca dupa cum vad ultimele postari as putea sa jur ca sunteti pe mess...
postati mai mult de 3 cuvinte, si asta doar la subiect, v-as ruga...