Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

View Poll Results: Cum e mai bine ?
Solo 147 40.72%
Combinat/a 214 59.28%
Voters: 361. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-05-05, 07:59   #16
momo

Stage 5

momo's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"tox\"
solo : munca, baute cu toti tampitii, mai mult timp pt masina, club twice de 4 ori pe saptamana, laba de 7 ori pe saptamana
+sex pe saptamana... o zi da una nu... daca te tine
momo is offline  
Old 14-05-05, 08:51   #17
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

hm...de azi imi schimb votu

SOLO
GolfuletzS is offline  
Old 15-05-05, 10:11   #18
florian_ford

Stage 2

florian_ford's Avatar

Member of:
[R volution]

parerea mea e ca mai bine esti combinat(a) dar nu tre' sa fie neaparat cu o singura fata(baiat)
florian_ford is offline  
Old 15-05-05, 22:14   #19
mikilol

Stage 2

mikilol's Avatar

Eu sunt pentru \"SOLO\" ...din propria experienta, solo e mult mai bine.Faci ce vrei, iesi unde vrei cu cine vrei.Viatzaaaa!E adevarat in preajma sarbatorilor, cand toti sa duc care incotro cu \"jumatatea\" te cam trezesti singur pe drumuri, ca nu prea mai ai cu cine sa \"party\" dar intotdeauna exista o solutie..un cd cu muzica buna(de preferat ceva ritmat, nu slow ca sa te deprime de tot), rezervorul plin,o sosea pustie (undeva in afara orasului) si o plimbare cu acul indicatorului de viteza mult peste suta..pana te ia somnu sau radaru...te calmezi...te duci acasa si te culci, caci a doua zi nu mai e Carciun sau Paste, ci o zi obisnuita in care pretenii isi lasa \"jumatatea\" acasa si vin sa \"party\" in continuare.SI in plus..VINE VARAA!! viatza e perceputa altfel sub razele soarelui(doamne ce poetica sunt la ora asta)nu mai ai rabdare sa raspunzi la beep-urile pretenei, care tocmai suna disperata sa vada cand vii la ea, ca tocmai ti-a facut o prajitura...cand tu ai toata atentia captata de fusta mult prea scurta a \"pietoanei\" blonde care tocmai iti trece prin fatza masinii.Hi hi hi!
mikilol is offline  
Old 15-05-05, 22:28   #20
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Eu sunt pentru Han Solo, ala din razboiul stelelor!Super barbat!
Rabanne is offline  
Old 15-05-05, 22:34   #21
mikilol

Stage 2

mikilol's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Rabanne\"
Eu sunt pentru Han Solo, ala din razboiul stelelor!Super barbat!
Bine ca nu esti pentru Toby One Conoby(sau cum naiba se scrie ca nu le am cu \"galcevele pe cer\")...sau \"ala negru de respira greu\"..
mikilol is offline  
Old 15-05-05, 22:37   #22
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Pai aici era vorba de Solo si Combinat.Pe Solo l-am vazut in film da pe Combinat asta nu l-am vazut, pana mea poate n-or fi tradus astia bine!
Rabanne is offline  
Old 15-05-05, 22:41   #23
mikilol

Stage 2

mikilol's Avatar

Bai babane ...astia sufera aci...care ca e singur sau ca vezi doamne nu-l lasa nevasta in oras...si noi vorbim de \"Razboiul stelelor\"...ce naiba mah...au si copilashii astia o dilema..solo sau combinat...Ia gata! Putin respect si seriozitate!
P.S.: auzi mah? dar ala care respira greu chiar era tasu' mah?
mikilol is offline  
Old 15-05-05, 22:43   #24
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Ba asa se zice , si mai avea si fatza de sectorist.Acum stau si ma intreb care naiba perversa s-a culcat cu ala, desi , si mie mi se parea destul de pervers robotul ala auriu!!
Rabanne is offline  
Old 15-05-05, 22:48   #25
mikilol

Stage 2

mikilol's Avatar

Robot auriu...ia stai frate asa...pai aia in reclama ziceau de ceva negru..nu de robot auriu...Ce panarama si masa asta...masochista femeia...stau si ma intreb nu prea era cam rece metalul ala de culoare aurie din care era facut robotu??Hai ca deja suntem off topic rau de tot , sigur ne sterg astia posturile...Si cum spuneam eu raman la varianta solo.
mikilol is offline  
Old 16-05-05, 03:44   #26
blonda

Stage 4

blonda's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da ...e bine solo...o zi .o saptamana, o luna hai 2 poate 3 dar acnd trec anii fara sa iti dai seama obisnuinta isi face loc ca la ea acsa si realizezi ca nu e nimeni sa te stanga in brate atunci acnd ai nevoie,ca nu e nimeni care sa te asculte atunci cand esti trist si toate iti merg rau ca nu e nimeni acre s aiti spuna un simplu NOAPTE BUNA, nu cred ca mai e o varianta buna sa fi solo,mai bine e sa ai pe cineva lanaga si nu pe oricine ci pe cel/cea care o iubesti ca altfel iar nu-i bine.parerea mea!deci in cosecinta votez combinat(a.
blonda is offline  
Old 16-05-05, 11:05   #27
Ema

Stage 5

Ema's Avatar

Am stat si am citit toate mesajele de la topicul asta! Eu votez cu convingere \"combinata\". Am o relatie foarte frumoasa care dureaza de 2 ani si mai mult de jumatate. Toatul se bazeaza pe incredere. El iese cu baietii eu cu fetele nu ne sunam decat de maxim 2 ori pe zi (asta in caz ca nu suntem deja impreuna)sau pe seara si nu ne terorizam unul pe altul. Asa ne-am educat reciproc inca de la inceput. Sfarsiturile de saptamana le petrecem impreuna pana seara si se intampla foarte des ca fiecare sa iasa cu prietenii lui.

De ce va terorizeaza fetele voastre cu telefoanele?! Pentru ca le-ati obisnuit asa inca de la inceput.

eu am incredere in prietenul meu si chiar daca o sa calce pe bec... atata timp cat nu aflu inseamna ce e baiat destept si mie imi plac baietii destepti.si nici nu ma agit sa-i caut in telefon sau nu stiu ce fire de par straine pe hainele lui. Eu sunt de parere ca ceea ce nu stii nu are cum sa te afecteze, asa ca mai bine nu stiu nu?

Deci clar combinata!
Ema is offline  
Old 16-05-05, 11:10   #28
Ema

Stage 5

Ema's Avatar

Ahh si am uitat sa specific! Chitrosilor!!! Avantaje in relatiile de lunga durata: -se impart cheltuielile(cel putin la mine asa se intampla)
-cel mai frumos sentiment e sa iubesti si sa te simti iubit
-eu una ma distrez cu prietenul meu si amandoi abia asteptam weekendul, cand amandoi suntem liberi de la munca, pt a-l petrece impreuna
- ajutor reciproc
-si n alte motive

Dezavantaje-nu le-am descoperit inca

Consider ca am cea mai frumoasa si moderna relatie.
Ema is offline  
Old 16-05-05, 13:45   #29
momo

Stage 5

momo's Avatar

@ema din cate am citit am tras o concluzie: nu toate fetele sunt ca tine!!!

p.s: bafta in relatia ta!
momo is offline  
Old 16-05-05, 14:22   #30
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Eu din ce am citit am retinut doar treaba cu cheltuiala impartita.Ce ti-e si cu materialismul asta...Bine ca nu sunt toate asa:)
Rabanne is offline  
Closed Thread

Posting Rules