Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
Originally Posted by MnemonyK
E bine sa fii cu cineva, numa k imi mananca zilele k nimic nu-i convine, si parca cate o data vreau sa fiu singur si sa nu fi tzinut la ea....
e bine sa fii cu cineva, numa ca atunci cand iti mananca zilele .. s-o lasi in treaba ei , ca sa nu-ti mai manance zilele, pe romaneste.. sa te doara.. in .............................. cot . cand isi revine .. s-o iei de la capat
nu-i usor singur... doar daca nu esti frate cu l-aba...
dar... singur si q diverse mandre, de one night stand-uri asa, nu-i problema, viatza tata, bani si timp liber sa fie
Am votat combinat/a deoarece in acest moment ma simt f bine dupa o relatie de aproape un an . Din punctul meu de vedere cine a votat solo si a venit cu argumente de genu` ca nu mai ai libertate te phoote la telefon din juma in juma de ora sa te verifice (eu unu nu am mentalitatea asta) ...cred ca ori nu v-ati gasit persoana potrivita ori combinatia voastra e o frectie , lipsa de incredere etc...parerea mea...
In ceea ce priveste argumentele la combinat/a s-a cam spus ce era de zis...
Aaa si inca ceva , din cei care au votat solo...nu cred ca isi doreste nimeni sa fie asa o perioada lunga de timp...
...si nu ma refer la a combina in sensul de a avea pe cine langa tine doar asa de dragul de a nu fi singur/a ci la o relatie. cineva special langa care sa iti fie drag sa deschizi ochii dimineata asta merita si certuri si lacrimi si...seri pierdute la telefon
ps. am atasat ceva dragut...l-am facut de valentine's day si mi s-a parut ca merge si imi sustine teoria