Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

View Poll Results: Cum e mai bine ?
Solo 147 40.72%
Combinat/a 214 59.28%
Voters: 361. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 12-11-05, 21:09   #331
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Muhahaha ! Numai cand vezi poza asta crezi ca-s norocos ? Ia intreaba-l pe Santos un mic amanunt
Gabi is offline  
Old 13-11-05, 20:49   #332
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"korkodusha_acra\"
Eu as zice combinata. Asta pt ca sunt genul care nu suporta sa fie singura. In fine, asta conteaza mai putin... Ideea e ca am avut rabdare sa citesc toate cele 22 de pagini si ma uimeste un lucru. Stiu ca nu glumiti cand spuneti ca va streseaza telefoanele astea \"de control\", cum le numiti voi. Si sunt convinsa ca nu exagerati cu nimic, am prietene care fac asta, isi suna iubitul din 5 in 5 minute:\"Unde esti? Aha, in lift, sa ma suni cand intri in casa...\" ... Adica, la modul asta, chiar suparator!...
Si acum stau si ma gandesc, fetelor! Nu sunteti constiente ca daca ei ar vrea sa va insele, ar face-o si cu voi de mana cu un pic de inteligenta...?? Sunt de parere ca daca nu stiu, nici nu ma afecteaza in vreun fel. Deci, de ce sa-mi bat capul, din moment ce el se comporta la fel de frumos cu mine, e la fel de atent si apropiat!? Sau, daca nu mai este ca la inceput, poate avea la fel de bine si un motiv care vine din interiorul relatiei, nu neaparat o alta tipa... De ce sa ne grabim la concluzii poate eronate, in loc sa gandim un pic?
Si mai e o chestie, de care sunt convinsa!! N-o sa-l gasesc in veci pe Fat-Frumos ala care sa-mi fie fidel o viata intreaga!!! Barbatii raman barbati, sunt tentati sa o faca mult mai des si din mai multe motive decat o femeie. Asa ca... de ce am albi si am face noi riduri despicand firul in 4??
TE IUBESC!!!!!!!!!!!!!1
needBrain is offline  
Old 13-11-05, 22:40   #333
korkodusha_acra

Stage 3

korkodusha_acra's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:
Eu as zice combinata. Asta pt ca sunt genul care nu suporta sa fie singura. In fine, asta conteaza mai putin... Ideea e ca am avut rabdare sa citesc toate cele 22 de pagini si ma uimeste un lucru. Stiu ca nu glumiti cand spuneti ca va streseaza telefoanele astea \"de control\", cum le numiti voi. Si sunt convinsa ca nu exagerati cu nimic, am prietene care fac asta, isi suna iubitul din 5 in 5 minute:\"Unde esti? Aha, in lift, sa ma suni cand intri in casa...\" ... Adica, la modul asta, chiar suparator!...
Si acum stau si ma gandesc, fetelor! Nu sunteti constiente ca daca ei ar vrea sa va insele, ar face-o si cu voi de mana cu un pic de inteligenta...?? Sunt de parere ca daca nu stiu, nici nu ma afecteaza in vreun fel. Deci, de ce sa-mi bat capul, din moment ce el se comporta la fel de frumos cu mine, e la fel de atent si apropiat!? Sau, daca nu mai este ca la inceput, poate avea la fel de bine si un motiv care vine din interiorul relatiei, nu neaparat o alta tipa... De ce sa ne grabim la concluzii poate eronate, in loc sa gandim un pic?
Si mai e o chestie, de care sunt convinsa!! N-o sa-l gasesc in veci pe Fat-Frumos ala care sa-mi fie fidel o viata intreaga!!! Barbatii raman barbati, sunt tentati sa o faca mult mai des si din mai multe motive decat o femeie. Asa ca... de ce am albi si am face noi riduri despicand firul in 4??
TE IUBESC!!!!!!!!!!!!!1
Pai, serios, gresesc cu ceva??
Si ar fi cazul sa ma iubesti, doar va sustin aici cauza...
korkodusha_acra is offline  
Old 14-11-05, 00:12   #334
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

in cazul asta te iubesc si eu
shadowro is offline  
Old 14-11-05, 00:26   #335
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"shadowro\"
in cazul asta te iubesc si eu
ce tareee...
bv frate,cu tupeu
needBrain is offline  
Old 14-11-05, 02:42   #336
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

nu sunteti sanatosi :P
EvLSant0S is offline  
Old 14-11-05, 08:05   #337
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Quote:
Quote:
TE IUBESC!!!!!!!!!!!!!1
Pai, serios, gresesc cu ceva??
Si ar fi cazul sa ma iubesti, doar va sustin aici cauza...
bre'...tu esti singura gagica (in clipa de fata-din ce fete cunosc eu personal/nepersonal) care ia apararea masculilor

in cazu asta suntem 3 care ti-ar cere mana

da santos noi nu \"ie\" sanatosi
Mustang is offline  
Old 14-11-05, 09:29   #338
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

adevarai ai grait frate mustang..putine-s fetele care inteleg barbatii
needBrain is offline  
Old 14-11-05, 10:00   #339
korkodusha_acra

Stage 3

korkodusha_acra's Avatar

ma simt mai bine acum, ca stiu ca ma iubeste toata lumea... Glumeam...
Nu va iau apararea neaparat... As zice mai repede ca va inteleg si ca am ajuns sa va accept asa cum sunteti, cu bune si rele. In fond, nimeni nu e perfect! Si voi ne acceptati alinturile, plansetele, istericalele...etc... si noi voua betiile, maniile cu masinile (ca tot suntem pe acest forum) sau cu alte lucruri... cred ca e chestie de adaptare intr-o relatie.
In plus, ma deranjeaza destul de mult generalizarea asta pe care o facem si unii si altii: barbatii sunt porci, femeile curve. Eu zic ca nu trebuie vorbit in nici un caz la modul asta; in fond, fiecare e unic in felul lui! Nu seamana nici cele cinci degete de la o mana, dar doua persoane...
In fine, sunt multe de spus! Dar mi-a placut intotdeauna sa discut subiectul asta, pt ca de la fiecare om in parte ai de aflat cate o idee noua, cate o parere diferita. Si asta te ajuta sa-ti intelegi si propriile probleme in cuplu, atunci cand le ai!
Numai bine!
korkodusha_acra is offline  
Old 14-11-05, 10:07   #340
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

deci...exceptia de la regula......I agree with u
dar fetele care sa fie in banca lor,sa fie ok,sau poate ca cer chiar imposibilul FIDELE \"e rare\"
needBrain is offline  
Old 14-11-05, 12:20   #341
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

ok. korkodusha_acra pot sa te iubesc si eu?
LaMishto is offline  
Old 14-11-05, 13:57   #342
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

tu n-ai voie...vezi-ti de gagica
Mustang is offline  
Old 14-11-05, 14:22   #343
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nu mai e cu ea mah
needBrain is offline  
Old 14-11-05, 14:36   #344
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
deci...exceptia de la regula......I agree with u
dar fetele care sa fie in banca lor,sa fie ok,sau poate ca cer chiar imposibilul FIDELE \"e rare\"
nu e frate ... nu`i nici una .. mai devreme sa umai tarziu ... shit happens
Psycho is offline  
Old 14-11-05, 14:43   #345
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ba.....io cred ca sunt.dar probabil 2 la un milion
needBrain is offline  
Closed Thread